Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Springfestival

17 t/m 21 april 2023 | Amare | Den Haag
bewaar
Van 17 t/m 21 april 2023 vindt de 56e editie van het Spring Festival plaats in Amare en Korzo Theater in Den Haag. Het Spring Festival is legendarisch geworden en is een mooie gelegenheid om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van de nieuwste generatie componisten. In deze editie worden de artistieke resultaten gepresenteerd van tal van samenwerkingen met andere afdelingen van het Koninklijk Conservatorium en met grote namen uit het werkveld. Zo is er een project met de afdeling Zang, wordt een nieuwe reeks werken voor slagwerk en saxofoon gepresenteerd, het eerste project met de tromboneklas en is er een spetterend concert met nieuw werk van studenten voor het illustere Calefax-ensemble.

De afdeling Compositie van het Koninklijk Conservatorium is van oudsher een broedplaats voor nieuwe ensembles. Dit jaar presenteren de studenten zich met een gloednieuw groot orkest dat ze hebben opgericht, het New Music Orchestra. En natuurlijk is er een nieuwe editie van de uiterst avontuurlijke samenwerking met de studenten van de KABK en voert het meesterlijke New European Ensemble nieuwe muziek van studenten van het Koninklijk Conservatorium uit. Niet te missen!
Kijk voor meer informatie en het volledige programma op onze website.

Dit project wordt ondersteund door studenten van de afdeling Art of Sound.


Aanvangstijden

17 t/m 21 april 2023
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

Amare
Spuiplein 150
2511 DG Den Haag (Zuid-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda