Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Sander van Marion en Arjan Breukhoven in Brielle

Zaterdag 17 juni 2023 | Grote of Catharijnekerk | Brielle
bewaar
Brielle - Het zal zeker een belevenis worden op zaterdag 17 juni als organisten Sander van Marion en Arjan Breukhoven een vierhandig concert zullen geven in de Grote of Catharijnekerk in Brielle. Het thema van dit concert is “kleurrijk”. Beide organisten hebben hun grote bekendheid verkregen door zeer kleurrijke programma’s die zich onderscheiden van veel andere orgelconcertprogramma’s.

Tijdens het concert zullen beide musici meerdere keren solistisch te horen zijn, maar zeer zeker zullen ze tijdens het concert samen op de orgelbank plaatsnemen om vierhandige werken te spelen op het prachtige Kam-orgel van de Brielse Grote Kerk. Dit spectaculaire spel zal zeker niet ontbreken en zal te zien zijn op een groot beeldscherm.

Sander van Marion’s muzikale reis begon ruim 60 jaar geleden op Scheveningen. Als organist verwierf hij zich nationaal als ook internationaal faam vanwege zijn unieke orgelspel en improvisatie talent. Hij ontving dan ook terecht diverse prestigieuze onderscheidingen gedurende zijn lange carrière.

Voor de Rotterdamse musicus Arjan Breukhoven geldt eigenlijk hetzelfde. In zijn 40-jarige carrière reist ook hij jaarlijks naar vele landen in de wereld voor concerten. Zo zal hij deze zomer een 11-tal concerten geven in Australië, maar ook Duitsland en Oostenrijk staan dit jaar op zijn concertprogramma. Arjan kreeg ook meerdere onderscheidingen in binnen- en buitenland. In 2020 werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.


Aanvangstijden

Zaterdag 17 juni 2023: 20.00 uur

Deuren open 19.15 uur
Aanvang 20.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Toegangsprijs € 10,-.
 

Bezoekersinformatie

Grote of Catharijnekerk
Catharijnehof 1
3231 XS Brielle (Zuid-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda