Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Brackman Trio - Museum De Buitenplaats

Zondag 4 juni 2023 | Museum De Buitenplaats | Tynaarlo
Het Brackman Trio is opgericht in 2009, en bestaat uit violist Tim Brackman, cellist Kalle de Bie en pianist Rik Kuppen.

Door hun succesvolle optredens bij diverse concoursen en twee cd-opnames (2010 en 2012) vond het Brackman Trio al snel de weg naar verschillende concertpodia in binnen- en buitenland.

De mannen zijn inmiddels veelgevraagde gasten in diverse kamermuziekseries, bij live-radioprogramma’s op Radio 4, en ze hebben opgetreden bij festivals als het Orlando Festival, het Stift Festival en het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht.

Door de jaren heen heeft het trio een breed repertoire opgebouwd van vroeg-romantische tot eigentijdse werken. Een veelvuldige samenwerking met componist Willem Jeths was daarvan het gevolg.

Naast de concerten waar zij op uitnodiging spelen, initiëren de leden van het Brackman Trio ook zelf projecten en concerten. Daarbij zoeken zij graag de samenwerking op met collega-musici, resulterend in onder meer bezettingen als pianokwartet of pianotrio met zang of klarinet. Naast hun optredens met het Brackman Trio zijn Rik, Tim en Kalle ook regelmatig te horen als solist en als kamermusicus in diverse ensembles.

Op het programma staat het Trio op. 70 nr. 2 in Es majeur van Ludwig van Beethoven, en het Trio in A mineur van Maurice Ravel.

Kaarten zijn te koop via de website van het museum.


Aanvangstijden

Zondag 4 juni 2023: 14.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 15,-.
 

Bezoekersinformatie

Museum De Buitenplaats
Hoofdweg 76
9761 EK Tynaarlo (Drenthe)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda