Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Benefietavond 20 jr Backstage tbv Hersenstichting

Zaterdag 30 september 2023 | JC Crossroads | Kaatsheuvel (Loon op Zand)
Coverband Backstage is een 10-koppige band die muziek brengt uit de jaren 70 - 80 tot hedendaagse top40-hits en een breed scala aan muzikale stijlen speelt.
Al 20 jaar spelen zij op bruiloften, festivals, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Ze weten precies hoe ze het publiek op de dansvloer kunnen krijgen. Met een repertoire dat alles omvat van klassieke hits van Bon Jovi en Tina Turner tot moderne populaire nummers van artiesten als Bruno Mars en David Guetta, heeft de band iets voor iedereen.
Wat Coverband Backstage onderscheidt van vele andere coverbands is de omvang van de band. Met 10 getalenteerde muzikanten op het podium, waaronder zang, toetsen, gitaar, bas, drums, saxofoon, trompet en trombone, zorgt de band voor een onvergetelijke live-ervaring die zowel visueel als auditief indrukwekkend is. De van oorprong Tilburgse band, heeft deze stad nog steeds als thuisbasis maar de muzikanten komen inmiddels vooral uit de regio Midden-Brabant.
Op deze benefietavond zal Backstage ook weer een spectaculair programma verzorgen. Maar daarnaast zullen aan deze avond een aantal gastartiesten belangeloos hun medewerking verlenen. Zo zullen zangeres Nataz en de dames van Half Past 10 ook het podium betreden. Verder zal goochelaar Stan aanwezig zijn om het publiek een onbegrijpelijke beleving te laten ervaren. Een surprise-act zal de avond compleet maken. Kortom, deze avond mag je niet missen. Een feest voor jezelf en een hart onder de riem voor de Hersenstichting.


Aanvangstijden

Zaterdag 30 september 2023: 20.00 uur

De deur gaat open vanaf 20.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Online tickets kosten € 7,50. Kaartjes aan de deur €10,-.
 

Bezoekersinformatie

JC Crossroads
Dreefseweg 80
Kaatsheuvel (Noord-Brabant)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda