Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Loon op Zand

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Loon op Zand
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Loon op Zand:
Lang verblijf
In Kaatsheuvel kun je zeker een poos verblijven met onze Efteling, Loonse en Drunense Duinen en als je nog een keuken nodig hebt, hebben .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Efteling
Ontzettend leuk park in het prachtige brabant, mooi aangelegd, attracties voor jong en oud, van rustige kinderattracties tot wilde .. verder »
Efteling
Dat je er wel 2 dagen in vertoeven want in een dag heb je niet alles gehad want de wachttijden zijn soms erg lang om in een attractie te .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Loon op Zand:
Huis ter Heide
Wandel tijdens de 'rode' route in natuurgebied Huis ter Heide langs de bosrand en door stukken naald- en loofbossen. Passeer open velden en weidse vennen. Met wat geluk zie je in de verte pootje badende Schotse Hooglanders!
Baardwijkse Overlaat
Ten westen van ’s-Hertogenbosch ligt de Baardwijkse Overlaat. De oude functie van dit natuurgebied zit nog altijd in zijn naam verwerkt. Het gebied werd vroeger gebruikt als overlaat.
Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen
Je zou het niet verwachten: woestijn in Nederland, maar vol leven! De hoeveelheid zand in De Loonse en Drunense Duinen doet denken aan een woestijn. Je mag hier overal in het stuifzand struinen. Of kom fietsen door uitgestrekte bossen en paardrijden over zandheuvels.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Loon op Zand
 
Meer dagje uit tips in Loon op Zand

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Loon op Zand »