Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Concert Sean Taylor

Vrijdag 22 september 2023 | VTC de Ridderhof | Koudekerk aan den Rijn (Alphen aan den Rijn)
Koudekerk a/d Rijn. De aftrap van een nieuw seizoen TTFC de Britse muzikant Sean Taylor. Geboren in 1983, hij behoort nog tot de relatief jonge generatie singer-songwriters. Vanaf 2006 heeft hij maar liefst 13 albums uitgebracht. In 2019 kwam een album uit met als titel ‘The Path Into Blue’. Op dit album een samensmelting van blues, folk en country. Het is een thematisch album met 12 eigentijdse song over zaken als de Brexit, de vluchtelingencrisis, dakloosheid en misbruik van drank en drugs. In 2022 kwam Sean’s twaalfde album “The Beat Goes On” uit, een poëtisch en zeer muzikaal album. Er staan songs op met invloeden uit blues, soul, jazz, folk, spoken word en country.

Sean’s stemgeluid varieert van bluesy, jazzy tot folk. Zijn stem gaat soms in de richting van Tom Waits. Is een superbe singer-songwriter met meer dan 100 optredens per jaar, een virtuoos gitaarfenomeen en supertalent. De fragile en virtuoze klanken die hij uit zijn gitaar tovert, passen mooi bij zijn stem. Sean’s liveoptredens worden gekenmerkt door passie en leuke anekdotes. Doet denken aan singer-songwriters als John Martyn en Richard Thompson. Speelde met grootheden als Eric Bibb en Tom Paxton. Genomineerd voor beste blues artiest 2023 in de UK. En vers van de pers check ook zijn laatste album “Short Stories”.


Aanvangstijden

Vrijdag 22 september 2023: 20:30 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

15 euro.
 

Bezoekersinformatie

VTC de Ridderhof
Arie Hogenespad 1
2396 WJ Koudekerk aan den Rijn (Zuid-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Blues

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda