Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

The High Kings - Scheveningen

Woensdag 4 oktober 2023 | Nieuwe Badkapel | Den Haag
De Ierse band The High Kings viert dit jaar hun 15-jarig jubileum en keert in oktober 2023 met hun nieuwe album “The Road Not Taken” terug naar de Benelux. Sinds hun debuut in 2008 hebben The High Kings een opeenvolgende reeks albums uitgebracht die stuk voor stuk de platinum status behaalden. Dit succes heeft hen wereldwijd uitverkochte shows opgeleverd, waaronder ook vele in de afgelopen jaren in de Benelux. Ze hebben een grote internationale fanbase opgebouwd, met meer dan een miljoen luisteraars op Spotify en twee platina albums op hun naam.
Met meer dan 13 instrumenten bespelen deze getalenteerde muzikanten met een enorme passie en energie. Ze genieten internationaal aanzien als een fenomenale liveband, waarbij hun setlist zowel eigen nummers als bekende Ierse ballads en traditionele meezingers bevat waar het publiek volop van kan genieten. Een optreden van The High Kings is een onvergetelijke ervaring vol emotie en energie. Tijdens de The Road Not Taken tour zullen The High Kings hun hits van de afgelopen 15 jaar ten gehore brengen, evenals nummers van het nieuwe album.
Het publiek kan meezingen en genieten van de bekende Ierse ballads en traditionele sing-a-longs waar de band bekend om staat.


Aanvangstijden

Woensdag 4 oktober 2023: 20.15 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

26,50.
 

Bezoekersinformatie

Nieuwe Badkapel
Nieuwe Parklaan 90
2587 BV Den Haag (Zuid-Holland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Wereldmuziek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda