Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Undefined Defined

Zondag 17 maart 2024 | De Cammeleur | Dongen
Undefined bestaat uit de zangeressen Chloë Verkooijen, Famke IJpelaar, Jessie de Hond en Rowena Miltenburg, begin twintigers, uit respectievelijk Dongen, Waspik en Drunen. Ze zijn in 2017 bij elkaar gebracht door zangcoach en muzikaal begeleidster Debby Boekema en komen nog steeds wekelijks bij elkaar. Undefined wordt gekenmerkt door hun meerstemmigheid in veelal speciaal voor de groep geschreven arrangementen.

Na muzikale meters gemaakt te hebben op allerlei plaatsen en met allerlei begeleidende muzikanten, is er uiteindelijk gekozen voor optredens voor luisterpubliek met begeleiding van een toetsenist en een contrabassist / percussionist / basgitarist / accordeonist/arrangeur en (vaak) een gitarist.

Chloë, Famke, Jessie en Rowena vinden het vooral belangrijk om te genieten van muziek en dit willen zij ook graag aan anderen overbrengen. Wat er verder op hun pad komt, zien ze wel. Hieruit is de naam 'Undefined' ontstaan, oftewel 'Ongedefinieerd.'

De eerste theatervoorstelling heeft als titel meegekregen: "Undefined defined", omdat er kennis gemaakt gaat worden met hun brede belangstelling voor allerlei soorten muziek uit heden en verleden.


Aanvangstijden

Zondag 17 maart 2024: 15:00 uur

De show vindt plaats op zondag 17 maart 2024 (15:00 - 17:00 uur). Stoelen zijn online via de website te reserveren. Wees er snel bij en bemachtig een goede zitplaats!.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

14,50,-.
 

Bezoekersinformatie

De Cammeleur
Hoge Ham 126
5104 JK Dongen (Noord-Brabant)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

 • Mezz
  Muziekpodium in Breda .. »
 • Extase Tilburg
  Podium voor live muziek in een relaxte en ongedwongen sfeer. .. »
 • Animal Event
  Het festival voor dierenfans! .. »
  vanaf 3 mei
Zet alvast in je agenda