Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Dongen

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Dongen
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Dongen:
Het Blauwe meer in loon op zand Tilburg
Het is daar goed vertoeven je kunt zwemmen water skiën en de kinderen vermaken zich ook goed je kunt er een pilsje pakken en je kunt er .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
IJzertijdboerderij Dongen
Het leven in de ijzertijd uitgebeeld op zijn ijzertijds. Ook de mogelijkheid om met groepen te bezoeken buiten de openingstijden. .. verder »
IJzertijdboerderij Dongen
Een oase van rust waarin veel ambachten zijn te zien. De vrijwilligers vertellen graag over de boerderij en ambachten . Ook als groeps .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Dongen:
Huis ter Heide
Wandel tijdens de 'rode' route in natuurgebied Huis ter Heide langs de bosrand en door stukken naald- en loofbossen. Passeer open velden en weidse vennen. Met wat geluk zie je in de verte pootje badende Schotse Hooglanders!
Oosterheide
Gemeente Oosterhout heeft totaal 110 ha natuur gegund aan Natuurmonumenten. Omwonenden van het natuurgebied De Randzone kunnen meedoen en meedenken bij de inrichting van dit stuk natuur.
Chaamse Beek
Je wandeling start ten noorden van Chaam, maar je kunt ook vertrekken vanuit het centrum vanaf bijvoorbeeld cafe Bellevue, de route wordt dan 2 km langer en is vanaf hier NIET gemarkeerd. Volg voor de wandeling (vanaf de Dasmussenstraat) de blauwe pijlen. Wanneer je gaat wandelen in het Brabantse natuurgebied ’t Broek, is het raadzaam laarzen of goede waterdichte schoenen aan te doen, de bijnaam van de wandelroute is niet voor niets Laarzenpad!
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Dongen
 
Meer dagje uit tips in Dongen

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Dongen »