Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Politie Kerstconcert

Vrijdag 15 december 2023 | Hofkerk | Oldenzaal
De politie in Twente heeft muzikale collega’s die je uitnodigen om aanwezig te zijn bij een speciaal kerstconcert. Het Politiekoor Twente en de Twentse Politie kapel verzorgen in de Hofkerk, Hofmeijerstraat 1, Oldenzaal, op vrijdag 15 december a.s. Een gevarieerde en muzikale avond.
Ze spelen en zingen bekende kerstmelodieën en is er samenzang met het publiek. De politiechef van het district Noordoost Twente, Tuncay Yarlugbas, zal een kerstboodschap uitspreken. Het Politiekoor Twente staat onder leiding van Leo Bekendam en de Twentse Politiekapel staat onder leiding van Willem Loff.

Als soliste zal optreden de bekende Twentse sopraan Marjan Vleeming die aan het conservatorium te Enschede is afgestudeerd. Aansluitend heeft ze lessen koordirectie gevolgd bij Kees Stolwijk. Naast haar professionele zang carrière dirigeert ze nu ook koren en geeft privé zanglessen.
Marian wordt op piano begeleid door Jan Willem Fikse. Hij is in Twente bekend als kerkmusicus. Daarnaast is hij actief als cantor/dirigent van het projectkoor van de Protestantse Gemeente Losser.

Tijdens het gratis concert wordt er gecollecteerd voor “de voedselbank Oost Twente” gevestigd aan de Nijverheidsstraat 97 te Oldenzaal .


Aanvangstijden

Vrijdag 15 december 2023: 20.00 uur

Het concert heeft geen pauze. Eindtijd 21.30 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

De toegang tot het concert is gratis. In het concert wordt er gecollecteerd voor de voedselbank Oost Twente.
 

Bezoekersinformatie

Hofkerk
Hofmeijerstraat 1
7571 CH Oldenzaal (Overijssel)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Wereldmuziek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda