Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Oldenzaal

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Oldenzaal
Vlooienmarkt Eelde
Gesponsord
Veilinghal Elke zaterdag: 9-15 uur. Alleen antieke & gebruikte spullen
Uittips van bezoekers over Oldenzaal:
Museum De Pelgrim
Leuke verzameling van religieuze beelden, kleding, alles wat met het katholieke geloof te maken heeft. Zeer leerzaam en compact op elkaar .. verder »
3 personen vinden dit leuk
Stoer klimmen bij Avatarz
Ben jij een stoere jongen of meisje, ga dan de bomen in en laat maar eens zien wat je durft bij Klimbos Avatarz in Oldenzaal. Super gaaf en .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
GEZELLIGHEID
OLDENZAAL IS EEN HELE LEUKE, GEZELLIGE STAD MET HISTORIE. DE PLECHELMUSBASELIEK, HELE GEZELLIGE RESTAURANTS,MEXICAANS, GRIEKS, .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Oldenzaal:
Hoge Venterink
In het natuurgebied Hoge Venterink groeit een bijzonder bos. Laat je verrassen in het prachtige natuurgebied met zeer zeldzame bomen als winterlinde, ruwe iep en Spaanse aak. Tussen de bomen leven bovendien steenmarters, reeen, hazen en konijnen.
Twente
Wandelaars met honden zijn van harte welkom in de natuurgebieden van Natuurmonumenten in Twente. Met de start van het broedseizoen is de rust in de natuur echter heel hard nodig, dus hou honden aan de lijn! Daarmee verdient je hond een presentje van onze boswachters.
Boerskotten
Natuurmonumenten werkt in natuurgebied Boerskotten aan de ophoging van de bedding van de Snoeijinksbeek. Het jarenlange stromen van de beek heeft de bedding behoorlijk uitgesleten. Hierdoor verdroogt het natuurgebied en verdwijnen karakteristieke plantensoorten.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Oldenzaal
 
Meer dagje uit tips in Oldenzaal

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Oldenzaal »