Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Zoiets heb ik nog nooit gezien

Kleurenweelde, emotie, uniek abstract werk en ervaren vakmanschap. De wereld door de ogen van Jo & Josie. Laat u betoveren door de magische combinatie van dit stel. Exposities van Bergen op Zoom tot Dresden en van Parijs tot Stockholm. En nu, voor het eerst, in het Oude Raadhuis!

Jo Debije: de oerkracht, het puur, de ziel. Meer dan dertig jaar onderzoeken, schilderen en vooral doen. Schilderen is als ademen. De scheppingskracht. Hij móet schilderen, hij kan niet zonder. Josie Arnoys: acht jaar docent aan de HKU en vele jaren vormgever voor tv. Perfectionist, vorm en kwaliteit. Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag (1992) en Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (1995). Roer hun kwaliteiten door elkaar en er ontstaat een verfding. Een eigen weg, een eigen stijl.

Die eigen stijl kenmerkt zich vooral door hun kleurgebruik en de gelaagdheid van de schilderijen. De natuur, en in het bijzonder de Oosterschelde, is een onuitputtelijke bron van inspiratie. Maar ook de isolatie in corona-tijd zorgde voor intrigerende werken. De meeste schilderijen die het paar - "ja, we doen alles samen” - mee brengt, zijn spiksplinternieuw en voor het eerst te zien in Beek en Donk.

“Vaak horen we dat mensen wat drempelvrees hebben. Wij zijn blij met alle bezoek. De kopers, de huurders maar ook met de kijkers. U bent van harte welkom”.


Aanvangstijden

Zondag 20 juni 2021: 00:00 uur

Komend weekend is de laatste kans deze unieke schilderijen op deze mooie locatie te zien!
Beide dagen, zaterdag én zondag van 14 tot 17 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Prijzen

Reserveren is niet nodig. Mochten er te veel mensen binnen zijn dan vragen wij u in verband met de covid-regels even buiten te wachten. Kom op tijd, ervaring leert dat het einde van de middag het drukste is. Parkeren is gratis op het tegenovergelegen Heuvelplein.
 

Bezoekersinformatie

Het Oude Raadhuis
Heuvelplein 8
5741 JK Beek en Donk (Noord-Brabant)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Ook interessant

  • Museum 't Oude Slot
    Museumboerderij, gebouwd op de plaats van het voormalige slot van de Heren van Zeelst. .. »
  • Museum Krona
    Museum in Uden .. »
  • Kasteel Geldrop
    Prachtig kasteel in Geldrop, tussen 2 grote natuurgebieden. Met bloementuin en paardenstal. .. »
Zet alvast in je agenda