Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Dinosaurus

10 juli t/m 31 oktober 2021 | Museum Natura Docet | Denekamp (Dinkelland)
Deze zomer ontdek je bij Museum Natura Docet in Denekamp alles over echte Europese dinosauriërs. Het hele museum en landschapstuin staan in het teken van deze bijzondere wezens, groot en klein. Een feest voor het hele gezin en voor de kenners! Want wat valt er nog ontzettend veel te ontdekken over de dino’s. En wist je dat ze ons veel kunnen leren over onze eigen toekomst op het gebied van ecosystemen, klimaatverandering en biodiversiteit?

Kom gevaarlijk dichtbij bijzondere en zeldzame dinobotten in de verschillende zalen van het museum. Heb je altijd al een échte dino willen ontmoeten? Wat een geluk! Binnen én in de tuin van het museum vind je namelijk levensechte dinosauriërs in allerlei vormen en maten. Tuur de hoogte in langs één van de lange nekken, maar kijk uit dat je niet struikelt over de nog levende ‘dinosauriërs’ die door de tuin scharrelen…

Ontdek de avonturen van Paleontoloog Leon Borstel en zijn dinovriend Pinosaurus. Dit duo neemt bezoekers met theater mee in hun wereld. Ze zitten vol weetjes, grappen en grollen en vertelt daar graag over aan jong en oud.

Nog meer? Jazeker! Doe een speurtocht door de tuin, rol een strike op de bottige kegelbaan, maak je eigen dinovoetafdrukken, graaf je dino op verscholen in het zand doe mee aan een van de workshops of neem plaats op het terras van ons gezellige tuincafé!.


Aanvangstijden

10 juli t/m 31 oktober 2021: 00:00 uur

Wegens succes verlengd t/m 31 oktober 2021
Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Prijzen

vanaf 16 jaar en ouder € 13,00 p.p.
4 tot 16 jaar € 9,50 p.p.
kinderen tot 4 jaar gratis
met Museumkaart € 3,50.
 

Bezoekersinformatie

Museum Natura Docet
Oldenzaalsestraat 39
7591 GL Denekamp (Overijssel)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Kinderen

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda