Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Buiten Gewoon

Zondag 19 september 2021 | Sein Vormgeving | Waalwijk
Beeldend kunstenaars Annet Vermeulen en Nicolette Peters verwonderen zich over het kleine en alledaagse. Ze nodigen je uit om door hun ogen te komen kijken naar dat wat gewoon is, of als gewoon beschouwd wordt. Zaterdag 11 september opent hun expositie Buiten Gewoon in het atelier van Nicolette, Hooisteeg 4 in Waalwijk.

Uitdagen
Annet wil haar fascinatie voor de schoonheid van de natuur middels haar kunst met je delen. “Ik wil de kijker deelgenoot maken van mijn verwondering over alledaagse dingen”, zegt Annet over haar kunstpraktijk. Met haar foto’s, films en keramisch werk, die ze in combinatie met elkaar toepast, wil ze je verrassen en nieuwsgierig maken. Het werk daagt uit om anders of bewuster waar te nemen.

Reflectie
Nicolette’s werk is autobiografisch. Ze staat stil bij momenten waarop de cultuur en haar vrouwelijke natuur met elkaar in botsing komen. Gevoelens van zeker- en onzekerheid legt ze vast in foto’s en schilderijen, waarmee ze haar eigen aardigheden bestaansrecht geeft. Soms zijn deze gerelateerd aan grotere feministische kwesties, maar veel vaker nog aan alledaagse dingen in haar directe omgeving.


Aanvangstijden

Zondag 19 september 2021: 00:00 uur

Buiten Gewoon is te bezichtigen op zaterdag 11 september (Open GO-dag), zondag 12 september (Open Monumentendag), en in het weekend van 18 en 19 september, tussen 13.00 tot 17.00 uur. Door de week kun je de duo-expositie op afspraak gaan zien (06 - 21858387).
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Sein Vormgeving
Hooisteeg 4
5141 KH Waalwijk (Noord-Brabant)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Ook interessant

  • Geworteld
    t/m 28 april
  • Weefsel van verhalen & Lyrische Abstr...
    t/m 28 april
  • Kunstronde Vecht & Plassen
    vanaf 11 mei
  • Overzichtstentoonstelling Annemie Jas...
    vanaf 19 mei
Zet alvast in je agenda