Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kunstwei Budel met glas en keramiek

Zondag 26 juni 2022 | Kunstwei Budel | Budel (Cranendonck)
bewaar
Voor Haccuria is glas een mysterieuze materie die men kan snijden, lijmen, smelten, vervormen, assembleren en combineren met andere materialen. Glas biedt transparant of ondoorzichtig veel mogelijkheden. Hij zaagt, polijst, smelt, zandstraalt en bewerkt deze oeroude grondstof tot een driedimensionaal werk.

"Mijn beelden zijn een samengaan van hart en rede met gevoel en bewogenheid waarbij het licht vormbepalend is, ze geven mijn werk diepte, stemming, gevoel en ritmiek. Ik breng het glas tot leven door het te relateren aan de mens en zijn omgeving, vaak gecombineerd met metaal en steen en dit dikwijls met gezichten en tekst", aldus Marcel.

De Boer is pas op zijn veertigste kunstacademie gaan doen en studeerde in 1988 af in “autonoom vormgeven” met als specialisatie keramiek. Inspiratie vindt hij in basale vormen van bouwen en stapelen. Elt combineert klei met andere materialen.

Kunstwei Budel (Cranendonck).


Aanvangstijden

Zondag 26 juni 2022

De expositie is gratis te bezoeken op 26 en 27 maart en 2 en 3 april en daarna elke zondag t/m 26 juni van 11.00 tot 16.00 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Kunstwei Budel
Grensweg 64
6021 JX Budel (Noord-Brabant)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht