Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Betsie van der Cammen & Frans Kerstens

22 mei t/m 19 juni 2022 | De Wandelgangen | Hilvarenbeek
Betsie haalt Inspiratie uit de natuur, mensen, vormen, lijnen, lichtval, schaduwen. Het gebruik van allerlei materialen, zoals zand, hout, touw, papier, stoffen enz. Geeft een extra dimensie aan haar schilderijen. Het geeft nog meer diepte. Het maakt het spannend voor haar en de kijker. Je kijkt niet oppervlakkig maar blijft zoeken. Aardetinten, maar ook kleur komen in haar werk veel voor.
Het werk is heel divers, van figuratief tot abstract. Betsie houdt van afwisseling, waardoor ze scherp blijft en steeds weer nieuwe ideeën krijgt.
Mede door de enthousiaste reacties, maar vooral door de variatie van materialen, is het voor Betsie steeds weer een uitdaging om aan een nieuw doek te beginnen.

Frans werkt zowel met zachte als harde steensoorten en staal, gecombineerd met diverse materialen. Zo probeert hij zijn beelden door het spelen met lijnen en vormen zo optimaal mogelijk tot hun recht te laten komen. Het kan zowel abstract als figuratief zijn of een combinatie daarvan. Na het hakken, modelleren en polijsten is het voor Frans genieten, als hij de contouren van zo'n mooi glanzend beeld dat uit een stuk ruwe steen of staal is ontstaan, kan exposeren. Maar het plezier van het maken staat voorop. Je kunt spreken van een ware passie.


Aanvangstijden

22 mei t/m 19 juni 2022: 14:00 uur

Te bezoeken op 22 & 29 mei en 5 & 19 juni 2022 van 14.00 tot 17.00 (12 juni gesloten i.v.m. Kermis).
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

De Wandelgangen
Vrijthof 9
5081 CA Hilvarenbeek (Noord-Brabant)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht