Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

'Oosterhout leeft' Optische illusies in binnenstad

22 juni t/m 4 september 2022 | Binnenstad Oosterhout | Oosterhout
bewaar
Deze zomer zijn in de Oosterhoutse binnenstad zeven 3D-grondschilderingen te vinden. Op het eerste gezicht zien die er wat vreemd en langgerekt uit. Maar voor wie op de aangegeven voetjes gaat staan, lijken de schilderingen uit de grond omhoog te komen. Oosterhout leeft!

Wie vorige zomer nietsvermoedend door Arendshof liep, kon zomaar tussen de tanden van een witte haai belanden of een diep ravijn of een kolkende lavastroom moeten oversteken. Deze zomer is het de beurt aan 3D Street Artist Rianne te Kaat (1993). Zij gaat aan de slag met verf en kwast in de hele binnenstad van Oosterhout om zeven 3D-grondschilderingen te maken.

Een kleurrijke stoomtrein, een kolibrie die even komt uitrusten, een schattig tijgertje, een opblaasdier en een wipe-out sweeper vind je in de winkelstraten buiten. In winkelcentrum Arendshof staat een Romeins bad en op het Hemaplein waan je jezelf deze zomer in een tropische omgeving. Pas je wel op voor de krokodil?

De 3D-grondschilderingen zijn interactieve kunstwerken waar je deel van kunt uitmaken. Neem plaats op de schildering en laat je op de foto zetten met deze optische illusies. Plaats jouw foto met hashtag #oosterhoutleeft op social media. Maak jij deze zomer de mooiste foto van Oosterhout leeft?

‘The making of Oosterhout leeft!’ is te bezoeken tot 15 juli. Foto’s maken van ‘Oosterhout leeft!’ kan nog de hele zomer tot en met 4 september 2022.


Aanvangstijden

22 juni t/m 4 september 2022

In winkelstraten buiten gehele dag toegankelijk voor publiek.
In winkelcentrum Arendshof tijdens winkeltijden tussen 09:00 en 18:00 uur van maandag tm zaterdag en op de laatste zondag van de maand van 12:00 tot 17:00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Binnenstad Oosterhout
Arendstraat
4901 JJ Oosterhout (Noord-Brabant)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

Zet alvast in je agenda