Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Wat Blijft

1 t/m 18 december 2022 | Koetshuis van Het Noordbrabants Museum | Den Bosch ('s-Hertogenbosch)
bewaar
Varende tentoonstelling komt aan wal. Wat Blijft toont de vele bijzondere verhalen die zijn verzameld tijdens een reis over de 122 kilometer lange Zuid-Willemsvaart. De oorspronkelijk varende tentoonstelling ‘zakte’ op binnenvaartschip Oostenwind het gehele kanaal af: van Den Bosch via Veghel en Weert naar Maastricht en Luik. Tijdens de reis zijn verfilmde verhalen, voorwerpen, schilderijen, borduurwerken en foto’s verzameld. Al deze verhalen worden nu in een totaalinstallatie aan land gepresenteerd in het Koetshuis van Het Noordbrabants Museum.

Afsluitende tentoonstelling
Wat Blijft is de afsluitende tentoonstelling van het meerjarige kunstproject Dat Wat Blijft. Het project was een initiatief van beeldend kunstenaar Monique Broekman en co-curator Alexandra van Dongen en kwam tot stand in stand in samenwerking met de bewoners en ondernemers aan de Zuid-Willemsvaart. De installatie in het schip was een work in progress en werd telkens aangepast door de onverwachte inbreng van de participanten. Nu de vaarroute is voltooid, worden alle verzamelde verhalen en objecten gepresenteerd in het Koetshuis onder de titel Wat Blijft.


Aanvangstijden

1 t/m 18 december 2022: 11:00 uur

Open van dinsdag t/m zondag, 11 - 17 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Koetshuis van Het Noordbrabants Museum
Verwersstraat 41
5211 HT Den Bosch (Noord-Brabant)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda