Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Beeldend Beek

Meerdere data, vanaf 29 jan | De Wandelgangen | Hilvarenbeek
In de lange geschiedenis van de Wandelgangen, dit jaar 30 jaar, is het niet vaak voorgekomen dat er meerdere kunstenaars tegelijkertijd exposeerden. In januari 2023 gaat dat gebeuren.
Maar liefst elf(!) bekende en minder bekende Beekse kunstenaars gaan laten zien waar hun passie toe heeft geleid. Zij kijken allen op hun eigen wijze naar de wereld en proberen, allen op hun eigen manier, daar vorm aan te geven Zij zullen met trots en plezier hun verrassende werk aan een groter publiek tonen. De expositie heeft de naam: Beeldend Beek meegekregen, lokale kunst dus.
De kunstenaars, van verschillende leeftijden, met uiteenlopende werken, zijn: Wieke Bols (multimedia), Sietske Smolders (keramiek), Gabriëlle van de Elshout (fotografie),Thea van der Vorst, Eline Weijers, Leon Groenen, Harrie van Elderen, Sybille van de Rijdt, Ria Soetens en Mieke Pijnenburg (schilderijen) Marill van Dijck (schilderijen en lithografie).
Op 15 januari 2023 zal de expositie door wethouder Esther Langens om 14.00 uur worden geopend, waarna u de kunstenaars zelf kunt spreken en de werken kunt bekijken. Iedereen is van harte welkom. Een echte Beekse expositie die zeker de moeite van het bezoeken waard is.


Aanvangstijden

Zondag 29 januari 2023: 14.00 uur
Zondag 5 februari 2023: 14.00 uur
Zondag 12 februari 2023: 14.00 uur

Deze Wandelgangen-expositie is te bezichtigen op elke zondag tussen 15 januari en 12 februari 2023 van 14.00 tot 17.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

De Wandelgangen
Vrijthof 9
5081 CA Hilvarenbeek (Noord-Brabant)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda