Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

'The Art of Comfort' expositie

10 januari t/m 2 april 2023 | MisterDesign | Den Bosch ('s-Hertogenbosch)
MisterDesign cureert ‘The Art of Comfort’ in samenwerking met Artifort. Meer dan twintig unieke designs uit 1954 tot nu vertellen het succes van Artifort met ontwerpen van onder andere Kho Liang Ie, Pierre Paulin, Geoffrey Harcourt en Khodi Feiz. De designs tonen de hoogtepunten, de vernieuwingen en de enorme stappen die het Nederlands designmerk maakte. De expositie 'The Art of Comfort' is geheel vrijblijvend te bezoeken van tot en met 2 april in de winkel van MisterDesign aan de Vughterstraat 278 in ’s-Hertogenbosch.

MisterDesign & Artifort
MisterDesign en Artifort hebben samengewerkt aan de expositie ‘The Art of Comfort’ waar de geschiedenis van het wereldberoemde merk staat uitgestald staat en zichtbaar is in beroemde designs. Veel van deze ontwerpen zijn bekend onder liefhebbers en verzamelaars en zijn nu eindelijk op één plek te aanschouwen. Denk hierbij aan vroegere visionairs als Kho Liang Ie, Geoffrey Harcourt en Pierre Paulin. Even zo belangrijk zijn de recente ontwerpen van Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster.

Winactie
Gedurende de expositie kunnen bezoekers deelnemen aan een unieke winactie waarbij een exclusieve uitvoering van de iconische ‘Orange Slice’ van Pierre Paulin wordt weggegeven. Om kans te maken dienen bezoekers antwoord te geven op één simpele vraag: ‘Waarom mag de Orange Slice niet in jouw inrichting ontbreken?’.


Aanvangstijden

10 januari t/m 2 april 2023

Elke maandag t/m zaterdag: 9:30 - 17:30 uur
Elke zondag: 12:00 - 17:00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

MisterDesign
Vughterstraat 278
5211 GR Den Bosch (Noord-Brabant)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda