Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Joke Visser toont kleurrijk werk

9 september t/m 22 november 2023 | Vitalis Engelsbergen | Eindhoven
Vitalis Engelsbergen in Eindhoven stelt lokale kunstenaars in staat om hun werken te exposeren. Van 9 september tot en met 23 november 2023 kunt u werken van haar bezichtigen.
Joke’s schilderijen zijn veelal als zeer kleurrijk figuratief te betitelen, al zijn abstracte fantasieën en ook wel composities van elementen gemaakt van keramiek en metaal onderdeel van haar werk. Veelzijdig, kleurrijk en fraai zijn de kenmerken van haar kunst.
Joke is al geruime creatief bezig op verschillende gebieden. Strevend naar het beste resultaat heeft ze tot op heden cursussen op diverse gebieden gevolgd. Gewapend met deze bagage begint Joke met het schilderen van bloemen, omdat schilderen indertijd voor haar toch het meest aantrekkelijk en uitdagend was. Vervolgens zijn er dieren, min of meer abstracte werken en menselijke figuren in haar kleurig en fantasierijk oeuvre gekomen en is zij ook met keramiek en assemblages gaan werken. Haar motto: “De prijs mag niet bepalen of iemand iets mooi moet vinden.”

Van alle aspecten van haar werk zijn bij deze expositie bij Vitalis Engelsbergen voorbeelden te zien. U kunt de expositie bekijken in de Maria van Bourgondiëlaan 8 in Eindhoven.


Aanvangstijden

9 september t/m 22 november 2023: 09:00 uur

Toegang dagelijks van 09.00u - 19.00u.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Vitalis Engelsbergen
Maria van Bourgondiëlaan 8
5616 EE Eindhoven (Noord-Brabant)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Schilderkunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda