Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kerstcircus Enschede

24 december 2021 t/m 9 januari 2022 | Kerstcircus Enschede | Enschede
Kerstcircus Enschede biedt fantastische circusshow

De liefde voor het Kerstcircus in Enschede kent geen grenzen. Ook onze oosterburen weten tijdens de kerstvakantie, met veel belangstelling en waardering, het kleurrijke tentencomplex met zijn feeërieke verlichting te vinden. Bij aankomst in het Volkspark ervaart iedereen, al bij het naderen van de grote ‘chapiteau’, een gezond stukje spanning.

DE VELE EXTRA’S
Eenmaal binnen valt te genieten van vele extra’s waaronder de gratis kinderboerderij in de voortent omringd door diverse foodtrucks met tal van lekkernijen. Maar ook het warme ontvangst in de sfeervolle foyertent, met een gezellige oudhollandse kinderattractie en volop versnaperingen in de restauratie, staan borg voor een unieke totaalbeleving. Kortom, het zal u ook deze tweede editie aan niets ontbreken. Met natuurlijk als hoogtepunt de fantastische circusshow waarvoor inmiddels een keur aan internationale topartiesten is gecontracteerd.

Internationale Artiesten
Enschede biedt u dit jaar een aantal wereldacts, bekend van onder andere het ‘Internationale Circusfestival van Monte Carlo’ en ‘Cirque d’Hiver’ in Parijs. Een kleine greep uit hetgeen in de piste te bewonderen zal zijn: spannende trapeze in de nok van de tent, acrobatiek op reusachtige autobanden, een bekroonde duiven-act met liefde en passie gedresseerd, antipode oftewel jongleren met de voeten, clownerie door een getalenteerde clown met zeer vindingrijke en originele reprises.


Aanvangstijden

24 december 2021 t/m 9 januari 2022: 00:00 uur

Dagelijks voorstellingen om 11.00 en 15.00 uur, op vrijdag 31 december en donderdag 6 januari gesloten, zaterdag 1 en 8 januari om 15.00 en 19.30 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

62,50€ v
57,50€ k
52,50€ v
47,50€ k
49,50€ v
44,50€ k
42,50€ v
37,50€ k
32,50€ v
27,50€ k
Family tickets 139,50€ 4x tribune B + programmaboek
Kinderen tot 2 jaar gratis (mits op schoot).
 

Bezoekersinformatie

Kerstcircus Enschede
Volkspark
7513 CN Enschede (Overijssel)


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda