Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Geen Contacttango

Woensdag 30 juni 2021 | Pand-P | Eindhoven
In deze tijd waarin we afstand tot elkaar moeten houden is het verlangen naar fysiek contact groot. Zo ontstond het idee voor Geen Contacttango. Een show met live muziek, gemaakt in quarantaine, uitgevoerd door een ensemble van acht musici, drie dansers en twee zangers.
De dansers zijn wanhopig op zoek naar fysiek contact. Maar door de geldende maatregelen is dit fysieke contact telkens niet mogelijk. Hoewel je zou verwachten dat de dansers door deze maatregelen worden beperkt in hun bewegingen, versterkt het juist de passie, elegantie, techniek en stijl die typisch zijn voor deze dans.
Een nieuwe creatie van Jean Sébastien Colau (Etoile Leipzig Ballet, Opéra National de Paris) en Vincenzo Veneruso (Teatro San Carlo di Napoli, danser Chicos Mambo) met originele muziek van Stefano Conti.

Geen Contacttango wordt geproduceerd door Camerata de' Bardi van Nederland en is te zien in: Nijmegen (24 en 25 - 6), Hengelo (26 - 6), Utrecht (29 - 6), Eindhoven (30 - 6), Zevenaar (1 - 7) en Den Haag (2 - 7). Zie de weblink voor meer informatie en kaartverkoop.


Aanvangstijden

Woensdag 30 juni 2021: 21:00 uur

Aanvangstijd: 21.00u.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

€25.
 

Bezoekersinformatie

Pand-P
Leenderweg 65
5614 HL Eindhoven (Noord-Brabant)


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Dans

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda