Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Het Schip in met Muziektheater Capriccio'97

Zaterdag 19 november 2022 | Kulturhus Borne | Borne
Tijdens de muziektheatervoorstelling "Het schip in" die Muziektheater Capriccio’97 op 19 november 2022 op de planken gaat brengen in het Kulturhus Borne, maken we samen met het publiek een spannende wereldcruise en varen we naar diverse werelddelen.

Aan boord van het schip hebben de cruisegasten allemaal zo hun eigen specifieke karakter, achtergrond en verhaal en de crew doet z’n uiterste best om de gasten te vermaken en te helpen bij allerhande voorkomende problemen. Ook blijken de crewleden zelf niet altijd helemaal goed in hun vel te zitten, wat leidt tot verwarrende maar ook grappige situaties. Onderweg worden diverse werelddelen ontdekt en maken we zowel aan boord, als tijdens excursies veel mee. Zo gaan we dansen aan de 'Copacabana', bezoeken we de gevaarlijke jungle van Afrika en varen we via Arabië naar Zuidoost Azië. Na een enerverende reis en vele avonturen, varen we dan uiteindelijk weer naar huis. Het spannende, humoristische en soms ook ontroerende verhaal van de voorstelling “Het Schip in” boeit iedere minuut en wordt omlijst door mooie songs die zowel in koorvorm als in solo’s of duetten worden gezongen. Het mooie decor, goed lopende verhaal en de live begeleiding doet de rest. Succes verzekerd dus!.


Aanvangstijden

Zaterdag 19 november 2022: 14.30 uur

De voorstellingen staat gepland voor zaterdag 19 november 2022, middagvoorstelling, aanvang 14.30 uur en de avondvoorstelling, aanvang 20.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Kaarten kosten € 15,00 per persoon.
 

Bezoekersinformatie

Kulturhus Borne
Marktstraat 23 Borne
7622 CP Borne (Overijssel)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Musical

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda