Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Secrets of the Night - Masters of Fortune

Meerdere data, vanaf 13 okt | Theater Naat Piek | Uden
De kaarten zijn geschud en hebben ons een blik gegeven in uw toekomst! Welkom bij Secrets of the Night 2023 – Masters of Fortune. Avondvullende improvisatievoorstellingen waarin alles kan gebeuren. Voor het vijfde seizoen op rij wordt het theater gevuld met geheimen en schandalen die het daglicht niet kunnen verdragen.

Met 13 acteurs sterk is er de laatste weken flink geoefend om voor u een geweldige show neer te zetten. Wellicht met een lach, misschien wel met een traan.. Wie zal het zeggen.. Verwacht het onverwachte, zelfs als de spelers niet weten waar ze aan toe zijn. Het engste wat een acteur kan doen, is het toneel opgaan zonder te weten waar ze terecht zullen komen. Wanneer de voorstelling is begonnen en er geen weg meer terug is, krijgen ze te horen wie ze zijn, waar ze zijn en wat hun doel is. Het verdelen van een erfenis? Zijn ze op een bruiloft? Of zitten ze misschien opgesloten zonder mogelijkheid om te ontsnappen?

Eenmaal bekend met de algemene situatie krijgen de acteurs een voor een ook nog persoonlijke details te horen. Een nieuw seizoen betekent nieuwe verhalen om van te genieten. Verhalen vol verborgen waarheden en duistere gebeurtenissen. De grootste geheimen en diepste schandalen worden onthuld, en u als publiek krijgt alles mee.

Terwijl u op het puntje van uw stoel zit, dansen de acteurs om de waarheid heen. Komt de waarheid naar boven of zullen de geheimen geheim blijven?

U zult het zien bij een gloednieuwe voorstelling van Secrets of Night.


Aanvangstijden

Vrijdag 13 oktober 2023: 20.00 uur
Zaterdag 14 oktober 2023: 20.00 uur
Vrijdag 20 oktober 2023: 20.00 uur
Zaterdag 21 oktober 2023: 20.00 uur
Vrijdag 27 oktober 2023: 20.00 uur
Zaterdag 28 oktober 2023: 20.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

€ 12,50.
 

Bezoekersinformatie

Theater Naat Piek
Pnemstraat 1
5406 XA Uden (Noord-Brabant)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Toneel

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda