Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Crossing Time audiovisuele voorstelling

Meerdere data, vanaf 1 dec | Nationaal Monument Kamp Vught | Vught
Brabant Herinnert presenteert ‘Crossing Time’ in Nationaal Monument Kamp Vught. Een indrukwekkende beleving waarbij je door sterke beelden, licht en geluid omringd wordt. Het doel van de voorstelling op deze locatie is jou ervan bewust te maken dat de thema’s die hier 80 jaar geleden speelden, bij gevangenen, bewakers en omwonenden, nog steeds actueel zijn. Dit meeslepende schouwspel van Beeldjutters en Theatermachine nodigt uit tot nadenken en parallellen te trekken tussen heden en verleden.

Crossing Time is een 30 minuten durende avondvoorstelling die vanaf 17 november plaatsvindt op het buitenterrein van Nationaal Monument Kamp Vught. Er zijn drie voorstellingen Voorafgaand is er in de ontvangstruimte een korte proloog van kunstenaar Renee van Bavel. Tijdens de theatrale act ‘Wij zijn zij’ worden er briefjes voorgelezen die vanuit Kamp Vught zijn verstuurd. Voor data, tijden en tickets kijk op Crossing Time | Brabant Herinnert.


Aanvangstijden

Vrijdag 1 december 2023
Zaterdag 2 december 2023

Crossing Time is een 30 minuten durende avondvoorstelling die vanaf 17 november plaatsvindt op het buitenterrein van Nationaal Monument Kamp Vught. De voorstellingen beginnen om 19.00, 19.30 en 20.00 uur. Zorg ervoor dat u vijftien minuten voor het begin van de voorstelling klaarstaat bij de locatie.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

9,50 euro.
 

Bezoekersinformatie

Nationaal Monument Kamp Vught
Lunettenlaan 600
5263 NT Vught (Noord-Brabant)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda