Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Lonneke Dort - Wat mij betreft

Donderdag 7 maart 2024 | Verkadefabriek | 's-Hertogenbosch
Lonneke Dort heeft zich laten omscholen tot wildernisgids en is er klaar voor om tijdens de apocalyps het bos in te trekken. Maar voorlopig verblijft ze nog onder ons en treedt ze op met haar cabaretshow Wat mij betreft. Hierin probeert ze zich te verhouden tot het alledaagse leven, beige mensen en de comfortzone.

Lonneke Dort is een rijzende ster binnen het cabaretcircuit. In 2017 won Lonneke de juryprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Drie jaar later werd ze uitgeroepen tot één van de negen cabaretiers van de NRC 101 Nieuwe Talenten. Over haar laatste voorstelling schreef De Theaterkrant: ‘Een enkele blik vol onbegrip of verontwaardiging is voldoende om de wereld vanuit haar perspectief te zien. Met haar bijzondere stemgeluid, ijskoude blauwe ogen en lange, stoere lijf kan ze zo nu en dan lekker meedogenloos uit de hoek komen’.

Recentelijk (december 2023) mocht de stoere cabaretière het Stijgend Applaus Stipendium in ontvangst nemen. Met het stipendium kan zij haar artistieke muziek naar een nog hoger plan tillen. De jury ondersteunt het ontwikkelen van haar diepere sound ten behoeve van de groei van haar succesvolle theatershow.


Aanvangstijden

Donderdag 7 maart 2024: 20.15 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

€ 17,00 Normaal
€ 15,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 6 - 3-2024 om 20:15 uur.
 

Bezoekersinformatie

Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Cabaret

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda