Attractieparken en pretparken in Hilversum

Kies de gewenste categorie   
Attractieparken en pretparken in Hilversum
Uittips van bezoekers over Hilversum:
De Erfgooiersspeeltuin
Superleuke speeltuin met lekker veel ruimte. Bij mooi weer voelt het als vakantie. Prachtige ligging op de Hilversums/Larense heide.
3 personen vinden dit leuk
Speeltuin Stad Gods
Heerlijke, ruime en rustige speeltuin in het bos, beheerd door de nonnen van het klooster. Mijn kinderen vermaken zich hier altijd prima! .. verder »
3 personen vinden dit leuk
typische Dudok~mediastad
Het oude stadhuis op de kerk Brink wat nu dient als museum met an prachtig wisselende exposities, het Dus ik stadhuis en de Dudokwoningen .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Hilversum:
Corversbos
Maak een lange boswandeling door het Corversbos bij Hilversum. Vergeet daarbij niet omhoog te kijken. Hoog in de lucht jaagt de buizerd, havik en bosuil. In de zomer is het natuurgebied bijzonder mooi: wuivende goudgele graanakkers steken schel af tegen het donkere bos.
Jagtlust
Vandaag heeft de curator van Zorghotel Jagtlust besloten het hotel per direct te sluiten en te ontruimen. Natuurmonumenten vindt dat zeer verontrustend want nu zijn vooral het personeel en de patienten de dupe, terwijl dat niet nodig was.
Land en Bosch
Je wandelt over acht 's-Gravelandse buitenplaatsen: Boekesteyn, Schaep en Burgh, Bantam, Hilverbeek, Spanderswoud, Land en Bosch, Jagtlust en Gooilust. Onderweg ontdek je de boeiende cultuurhistorie van deze buitenplaatsen uit de gouden eeuw.In de lente en zomer kun je tijdens het wandelen genieten van de bloemenpracht op de buitenplaatsen van 's-Graveland. 's Winters vormen de landhuizen met omliggende parkbossen een prachtig stilleven.
 
Dichtstbijzijnde attractieparken in de omgeving van Hilversum
 
Meer dagje uit tips in Hilversum

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Hilversum »