Attracties en bezienswaardigheden in Oud-Beijerland

Kies de gewenste categorie   
Attracties en bezienswaardigheden in Oud-Beijerland
Uittips van bezoekers over Oud-Beijerland:
Jaarmarkt Oud-Beijerland
Http://www.uitbeijerland.nl/jm2013
1 persoon vindt dit leuk
13 feb Ladiesnight in Zinniz 19.00, gratis toegang
Loop binnen in een wereld waar de vrouw gelukkig van word. Je wordt ontvangen met een glas bubbels en verder zullen wij er staan met de .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Avontura Oud-Beijerland
Kinderfeestje van mijn zoon afgelopen zaterdag. Onze fout was dat we niet wisten dat op zaterdag de deuren om 18 uur ipv 19 uur zoals .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Oud-Beijerland:
Tiendgorzen
Het Vlietproject in het Nationaal Landschap de Hoeksche Waard is klaar; tijd voor feest! Op zaterdag 14 mei vindt de dag ’Genieten van de Vlieten’ plaats. Tussen 10.00 en 16.00 uur zijn alle mensen welkom om de kreken in de Hoeksche Waard echt te beleven.
Tiengemeten
Het allerlaatste echte eiland van Zuid-West Nederland. Natuur sinds 2007. Vaar naar een eiland vol ongerepte wildernis en ouderwetse stukjes platteland. Waar de bever en de zee-arend wonen. Rond de gezellige haventjes is van alles te beleven, voor jong en oud.
Polder Noord Kethel
De genomineerde stadsinitiatieven voor Rotterdam zijn bekend. Twee van de acht inzendingen pleiten voor meer groen in en rondom Rotterdam. Zo wil Ravottuh natuurlijke ruimte voor kinderen creeren. De groene marathon verbindt stukken stadsnatuur zodat er een 42 lange natuurroute ontstaat.
 
Dichtstbijzijnde attracties in de omgeving van Oud-Beijerland
 
Meer dagje uit tips in Oud-Beijerland
Attracties | Evenementen | Sport & Spel

Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Oud-Beijerland »