Attracties en bezienswaardigheden in Waddinxveen

Kies de gewenste categorie   
Attracties en bezienswaardigheden in Waddinxveen
Uittips van bezoekers over Waddinxveen:
Monumenten
Waddinxveen heeft een super gezellig centrum met leuke monumenten. Helaas is alles afgebroken dus wacht nog een jaar op het fantastische .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
leuke voorjaars vrouwenochtend 11 april in W'veen
Op donderdagochtend 11 april 2013 is er een leuke informatieve en leerzame vrouwenochtend in gebouw het Kruispunt aan de Stationsstraat in .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
zwembad
Wil je nou eens naar een bijzonde zwembad, het zwembad de sniep is niet zo heel erg bijzonder. Maar dan heb je de glijbaan nog niet .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Waddinxveen:
Coenecoop Kolonie
Dit weekend starten de jaarlijkse vleermuizenexcursies weer! Vijf weekenden lang zal de excursieboot 's avonds de Nieuwkoopse Plassen op varen en op zoek gaan naar vleermuizen die over het water scheren. Wil je deze nachtdieren tijdens de jacht zien? Meld je dan snel aan.
Kadelanden
Midden in het Groene Hart ligt een uitgestrekt veenweidegebied: de Kadelanden. De drassige graslanden langs een duizend jaar oude houtkade zijn zowel ‘s winters als in de zomer een belangrijke standplaats voor uiteenlopende soorten vogels. Via het Veldzichtpad wandel je hier langs!
Nieuwkoopse Plassen
Natuurmonumenten organiseert in samenwerking met de NCBD (Ned.Chr.Bond van Doven) op de Nieuwkoopse Plassen een vaartocht voor dove mensen. Speciaal voor deze excursie is de NGT-gebarentolk Sebastiaan Boogaard aanwezig. De deelnemers ontdekken de natuur en de cultuurhistorie van de Nieuwkoopse Plassen met behulp van gebarentaal, ruiken, proeven en voelen.
 
Dichtstbijzijnde attracties in de omgeving van Waddinxveen
 
Meer dagje uit tips in Waddinxveen
Attracties | Evenementen | Sport & Spel

Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Waddinxveen »