Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Vierdaagsefeesten in Nijmegen

16 t/m 22 juli 2022 | Centrum | Nijmegen
 vindt dit leuk
(9 stemmen)
100%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2022 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

De Vierdaagsefeesten Nijmegen is het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland. Tijdens de mooiste 7 dagen van het jaar laat heel Nijmegen zien wat ze in huis heeft: kies uit ruim 1000 optredens verdeeld over maar liefst 40 verschillende podia. Er is voor ieder wat wils, of je nu van pop, klassiek, rock, techno of jazz houdt.

Een groot feest vier je samen met anderen. En reken maar dat dat tijdens de Vierdaagsefeesten goed komt: feest samen met anderhalf miljoen andere bezoekers die gedurende zeven dagen in Nijmegen te vinden zijn. Even weg uit de gezellige drukte van de binnenstad? Strijk neer in het park of op het strand, of bezoek een expositie, theatervoorstelling, workshop of lezing.

Bijzondere programma-highlights worden uitgelicht aan de hand van verschillende nieuwe thema’s: I ♥ Music, Nimweegs gezellig, Kidsroute, Uit je plaat, Dit is goud, Verdieping, Grenzeloos Genieten en Vier de Nacht. Stel je eigen route samen in de app en ontdek de verborgen parels!
“ Vier de feesten, de 7 mooiste dagen van het jaar! ”
Grootse opening
De Nijmeegse Vierdaagsefeesten wordt groot geopend op zaterdag 16 juli met Pieter Derks. Cabaretier Pieter Derks spreekt dan de stad toe, niet op één, maar op 17 podia tegelijk. De programmering op de diverse locaties start tussen 12.00 en 15.30 uur. Stipt om 16.00 uur wordt het glas geheven, gezamenlijk afgeteld en de Vierdaagsefeesten officieel geopend. Bekijk de website voor het hele programma.

Voor wie?

Dit evenement is voor tieners, jong volwassenen en volwassenen.


Aanvangstijden

16 t/m 22 juli 2022

De buitenpodia starten, afhankelijk van de locatie, tussen 14.00 en 15.00 uur of tussen 18.00 en 20.00 uur. De acts op de buitenpodia eindigen op zaterdag tot en met donderdag om 00.30 uur. Op vrijdag is dit om 01.00 uur. Na afloop blijven de terrassen zonder muziek open tot 02.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

De toegang is gratis.
Vierdaagsefeesten vindt plaats in het centrum van Nijmegen in de openbare ruimte, en is vrij toegankelijk. Sommige programma-onderdelen zijn niet gratis of moeten worden gereserveerd.

Bezoekersinformatie

Centrum
Van Schaeck Mathonsingel 12
6512 AR Nijmegen
Schrijf een review »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


Video Vierdaagsefeesten

Schrijf als eerste een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Meer over:

Ook interessant

 • Wat te doen dit weekend?

 • 10 x openlucht bioscopen in Nederland

 • Beleef het verleden met deze historis...

 • foodtruckfestivals openluchtrestauran...

 • Burgers' Zoo
  Arnhem
 • Museum Arnhem
  Arnhem
 • Stadsbrouwerij De Hemel en Distilleer...
  Nijmegen
 • Lux
  Nijmegen

Zet alvast in je agenda