Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

De Spellenbeurs in Alkmaar

24 februari 2024 | Mare Nostrum | Alkmaar
 vindt dit leuk
(9 stemmen)
89%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2024 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

De 5e Spellenbeurs in Alkmaar wordt ook voor kinderen een gezellige ochtend en middag!

Op 24 februari 2024 vindt de 5e Spellenbeurs plaats in wijkcentrum Mare Nostrum. Afgelopen jaren was het een enorm succes met meer dan driehonderd bezoekers. Naar verwachting zal de Spellenbeurs dit jaar nog meer bezoekers trekken en ontzettend gezellig worden voor de hele familie! Welk hebben we deze beurs een maximum dus houd onze site goed in de gaten voor de Early Bird tickets! Vol = vol.

Ook voor kinderen wordt dit een leuke ochtend en middag. Het doel is om kinderen, jongeren en volwassenen te laten ervaren hoe leuk het is om een spel met elkaar te spelen. Hiernaast zijn de spellen voor jong en oud leerzaam en verbindend.

Net als in de vorige editie zullen in diverse ruimtes allerlei bord- en kaartspellen te zien en te spelen zijn. Ook spellen als Magic The Gathering, Dungeons & Dragons en Warhammer kunnen gespeeld worden.
“ De Spellenbeurs Alkmaar ”
De spellen worden beschikbaar gesteld door diverse standhouders. Daarbij is ook uitvoerig aandacht voor de uitleg ervan en kun je het spel uitproberen. Als je enthousiast geworden bent over een spel kun je het direct kopen. De Spellentoren is aanwezig voor verkoop en deskundig advies.

Voor wie?

Dit evenement is voor tieners, jong volwassenen en volwassenen.


Aanvangstijden

24 februari 2024

Ben je enthousiast geworden? De Spellenbeurs is 24 februari van 10.00-17.00 uur in wijkcentrum Mare Nostrum op de Arubastraat 2 in Alkmaar.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

Een Early bird ticket zijn vanaf november via de website te koop. Entree onder de 4 jaar is gratis. Meer informatie vind je op onze website.

Bezoekersinformatie

Mare Nostrum
Arubastraat 2
1825 PV Alkmaar
Schrijf een review »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


Video De Spellenbeurs

Schrijf als eerste een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Ook interessant

  • Speelpark de Swaan
    Oudkarspel
  • VOC replica de Halve Maen
    Volendam
  • Dames- en kinderkledingmarkt
    De Rijp

Uitgelicht