Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Open dag - braderie in Winterswijk

9 mei 2024 | TSKV Sihhat | Winterswijk
 vindt dit leuk
(9 stemmen)
100%
Stem nu ook
Sihhat, de Turkse sociaal culturele vereniging in Winterswijk, organiseert op donderdag 9 mei 2024(Hemelvaartsdag) een open dag/braderie. Tussen 9.00 en 20.00 uur kunt u heerlijke Turkse gerechten proeven, de locatie bekijken en uzelf onderdompelen in de rijke Turkse cultuur.

Waarom deze open dag? De Turkse vereniging, die 120 leden kent en waar vrouwen en kinderen gratis lid zijn, komt graag in contact met andere Winterswijkers. “Wij vinden het leuk om mensen te leren kennen en hen kennis te laten maken met onze cultuur. Ons verbouwde verenigingsgebouw geeft een mooie aanleiding daarvoor.

Het onderkomen van de vereniging bevindt zich aan de Tuberweg 4, vlakbij Streekziekenhuis Koningin Beatrix. Deze locatie beslaat maar liefst 2000 m2, waarvan 1200 m2 overdekt. Naast leden van Sihhat komen er ook Albanezen, Bosniërs, Irakezen, Syriërs, Iranezen, Arabieren en Afghanen. Er wordt van alles georganiseerd: kook- en manicurelessen voor de dames, het vieren van een aantal Turkse feestdagen en de jeugd volgt er godsdienstlessen of vermaakt zich in de ontspanningsruimte. Uiteraard wordt er ook gebeden in een aparte gebedsruimte.
“ Maak kennis met de Turkse cultuur! ”
Dit alles kunt u bekijken tijdens de open dag, waarop zowel binnen als buiten sociaal-culturele activiteiten plaatsvinden. Op YouTube staan sfeervolle beelden van vorige open dagen, te vinden als u zoekt op ‘Turkse braderie Winterswijk. Terwijl u lekkere zoete hapjes eet, vertellen wij u graag over onze cultuur. Kinderen kunnen zich vermaken op het.

Voor wie?

Dit evenement is voor jong volwassenen, volwassenen en senioren.


Aanvangstijden

9 mei 2024

09:00 tot en met 20:00
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

De toegang is gratis.
.

Bezoekersinformatie

TSKV Sihhat
Tuberweg 4
7101 BE Winterswijk
Meer informatie over Open dag - braderie »
Schrijf een review »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


Schrijf als eerste een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Meer over:

Ook interessant

  • Doolhof Ruurlo
    Ruurlo
  • MuseumFabriek Winterswijk
    Winterswijk
  • Theater De Kappen
    Haaksbergen

Uitgelicht