Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

MarnixMarkt in Vlissingen

20 april 2024 | Marnixkerk en omliggend parkeerterrein | Vlissingen
 vindt dit leuk
(9 stemmen)
89%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2024 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

Het terrein van de Marnixkerk in West-Souburg zal bruisen van activiteiten tijdens de MarnixMarkt; een evenement dat dit jaar een frisse wind brengt met een vernieuwd concept en boeiende activiteiten voor jong en oud. Dit jaar belooft het een dag vol plezier en ontdekkingen te worden, met een breed scala aan kraampjes en activiteiten voor alle leeftijden. Bezoekers kunnen zich dit jaar verheugen op een breed scala aan activiteiten, waaronder zelf t-shirts maken en bedrukken, haarvlechten, het maken van filmpjes in een green screen studio, sjoelen, raadspellen, schatgraven, schminken en nog veel meer. De MarnixMarkt biedt een uitgebreide selectie aan kraampjes met een verscheidenheid aan producten, variërend van kinderkleding tot boeken, brillen, bloemstukjes, schoonmaakartikelen, kadotasjes, zelfgemaakte oorbellen, kaarten, portemonnees, riemen en planten. Een hoogtepunt van de dag zijn de veilingen, waar veel gesponsorde items onder de hamer gaan. Daarnaast zal het Christelijk Samengesteld Mannenkoor Zeeland om 10.30 en 13.30 uur een concert geven. En voor de smaakliefhebbers is er een overvloed aan lekkernijen, waaronder kindersnoep, frietjes, saté, fruit, taarten van de voorafgaande taartbakwedstrijd en een scala aan heerlijke producten van bakkerij Koppejan. Naast al het plezier dient de MarnixMarkt ook een nobel doel, want de opbrengsten gaan naar twee goede doelen: Stichting Hoop voor Albanië en Huis van Vrede Goes.

Aanvangstijden

20 april 2024

9.30 tot 15.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

De toegang is gratis.
.

Bezoekersinformatie

Marnixkerk en omliggend parkeerterrein
Marnixplein 41
4386 AA Vlissingen
Schrijf een review »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


Schrijf als eerste een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Meer over:

Ook interessant

  • Cinema Middelburg
    Filmtheater waar de betere films worden vertoond voor jong en oud. .. »
  • Het Ambachtscentrum Goes
    Het Ambachtscentrum Goes .. »
  • Visserijmuseum Breskens
    Museum over de visserij in Breskens. Bewonder krabben, haaien, kreeften, zeesterren, voorwerpen, .. »

Zet alvast in je agenda