Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Vlissingen

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Vlissingen
Kerstnachtdienst 2018
Gesponsord
https://youtu.be/BFTUuHvCx4M
Uittips van bezoekers over Vlissingen:
Het Station
Als we Vlissingen bezoeken, voor het strand, de winkels, of het Arsenaal. Dan sluiten wij geregeld af met eten in het voormalige Station, .. verder »
3 personen vinden dit leuk
Zeeuws maritiem muZEEum
Ik vond dit museum echt een verrassing! Prachtig vormgegeven en afwisselende tentoonstelling in een mooi historisch gebouw. Het personeel .. verder »
3 personen vinden dit leuk
De leukste boulevard van Zeeland!
De boulevard van Vlissingen! Toen wij er waren (eind september) prachtig weer gehad, ook al was het wat koud en waaide het, het zonnetje .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Vlissingen:
't Sloe
Het natuurgebied ‘t Sloe vormt een groene buffer tussen Borssele en het naastgelegen industriegebied. Struin door de typisch Zeeuwse natuur en geniet van al het leven: van rietvogels tot hazen, kikkers en reeen.
Middelplaten
In het natuurgebied Kwistenburg bij Wolphaartsdijk wordt een vogeleiland aangelegd. Het vogeleiland zorgt ervoor dat kustbroedvogels zoals sterns en kluten hier kunnen broeden. Het kijkscherm dat in het voorjaar gerealiseerd wordt, zal een uniek kijkje bieden in deze kraamkamer!
Neeltje Jans
Op zoek naar kleine visjes die zich aan het wateroppervlak bevinden, laten ze zich loodrecht naar beneden vallen. Maar vaak tevergeefs, 9 van de 10 duiken leveren namelijk niets op. Rond deze tijd komen visdiefjes weer massaal de kustregio’s binnenvallen.
 
Meer dagje uit tips in Vlissingen

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Vlissingen »