Inloggen

Valentijnsdag 2022 - Vier de liefde met deze uitjes

Links: Maurice Denis 1899 - Paint
Verras jouw grote liefde op en rond Valentijnsdag. Juist in deze periode is het extra belangrijk om de 'liefde te vieren'. Dat kan met een speciale Valentijntour, de Valentijn Kiss & Ride of vier de liefde in een museum met leuke activiteiten.

En ben je single? Ook dan hebben we een leuke tip voor jou. Ontmoet bijzondere singles tijdens een wandeling op gepaste afstand. Bekijk hieronder de Valentijns uitjes.

Liefdesweekend in het Van Gogh Museum

Liefdesweekend in het Van Gogh Museum
Amsterdam (Noord-Holland) - De opening van de romantische tentoonstelling Maurice Denis: Amour in het Van Gogh Museum gaat gepaard met een weekend vol liefdesactiviteiten. Met speciale rondleidingen, workshops en liefdesliedjes...
Zaterdag 12 en 13 februari 2022

Vier de liefde in Singer Laren

Gewoonlijk is Singer Laren op maandag gesloten, maar speciaal voor iedereen die de liefde en kunst wil vieren is Singer Laren open op Valentijnsdag met leuke activiteiten.

Het museum heeft veel leuks in petto. Zo kun je maandag 14 februari luisteren naar mooie liefdesverhalen verteld door museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm, krijg je tijdens jouw museumbezoek een glas prosecco, en kun je jouw geliefde verrassen via de intercom.


Single Walk Utrecht

Single Walk Utrecht
Utrecht - Wil jij wel weer wat ‘beweging’ in jouw leven als Happy Single? Dan is de sfeervolle Single Walk by Night | Valentine Edition écht wat voor jou! Het is een hele leuke wandelspeeddate langs de prachtige Singel in Utrecht op Valentijnsdag.

Valentijn Kiss & Ride

Valentijn Kiss & Ride
Brummen (Gelderland) - Verras je geliefde met de Valentijn Kiss & Ride! Een prachtige autopuzzeltocht langs romantische kastelen en landgoederen nabij Arnhem met onderweg heerlijke liefdeshapjes!
Zondag 13 februari 2022

Erotische rondleiding voor Valentijn

Rijksmuseum Muiderslot organiseert speciale Valentijntours: Een rondleiding bij kaarslicht met zinnenprikkelende verhalen over liefde en erotiek in de 17e eeuw. Benieuwd naar de slaapkamergeheimen van vroeger? Reserveer dan jouw plekje met je geliefde voor maandagavond 14 februari 2022.De leukste fairs en markten in oktober 2022
Deze Filmfestivals zijn er dit najaar
Dino uitjes in Nederland
Halloween Activiteiten 2022 - Lekker griezelen en magie beleven voor kinderen