Inloggen

Vier de liefde in Singer Laren

Gewoonlijk is Singer Laren op maandag gesloten, maar speciaal voor iedereen die de liefde en kunst wil vieren is Singer Laren open op Valentijnsdag tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

Het museum heeft veel leuks in petto. Zo kunnen bezoekers maandag 14 februari luisteren naar mooie liefdesverhalen verteld door museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm, krijgt iedereen tijdens zijn of haar museumbezoek een glas prosecco, en kunnen bezoekers hun geliefde verrassen via de intercom.

Nu te zien in het museum

Nu te zien in het museum
In museum Singer Laren zijn twee tentoonstellingen te zien. Belgische meesters toont 100 jaar klassiek moderne Belgische schilderkunst, met werken van o.a. James Ensor, Emile Claus en René Magritte. Een schilderij dat op 14 februari zeker niet gemist mag worden is L’Amour des âmes van Jean Delville. Toepasselijker kan haast niet, op Valentijnsdag. Een groot symbolistisch werk van twee figuren die met elkaar zijn verstrengeld, in een werveling van water en zonlicht, samensmeltend in iets subliems.

Lovebirds kunnen in de tentoonstelling Peter Vos. Getekende vogelboeken terecht om de prachtig uitgewerkte vogeltekeningen van Peter Vos te bewonderen.

Lovestories door museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm

Lovestories door museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm
Tijdens een bijzondere editie van Pak een stoeltje geeft museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm om 11.30 en 14.30 uur een toelichting bij een schilderij uit de tentoonstelling Belgische meesters dat alles te maken met de liefde.

Liefde via de intercom

Bezoekers kunnen hun geliefde extra verrassen en in het zonnetje zetten door van tevoren een ingesproken (of gezongen) audioboodschap in te sturen naar publiciteit@singerlaren.nl. Belangrijk is dan wel dat ze in hun mail het tijdstip van de door hun geboekte tickets noemen. Alle ingestuurde audioberichten worden deze dag via de intercom afgespeeld. Verraste geliefdes en meegenietende bezoekers gegarandeerd!

Singer Laren, geopend op Valentijnsdag tussen 11:00 en 16:00 uur. Ga voor meer informatie en tickets naar www.singerlaren.nl/valentijnsdag.

Meer leuke Valentijntips? Bekijk ze hier.

Foto:

Jean Delville, L’amour des âmes, 1900, Collectie Museum van Elsene, Schenking | mevrouw Sigart, 1942

De leukste uitjes voor treinliefhebbers
Bierfestivals en Bierevenementen in mei juni en juli 2024
Beleef een actief en stoer uitje bij één van deze indoor trampolineparken
Kaartverkoop Central Park Festival van start
Toon de nieuwste thema's »