Inloggen

Bezoek een Pinkstermarkt of fair tijdens Pinksteren

Links: pinksterfairhetlaer.nlRechts: specialemarkten.nl
Voor een dagje uit tijdens het Pinksterweekend kun je een leuke fair, braderie of markt bezoeken. Zorgt altijd voor veel gezelligheid in een dorp of stad óf op een prachtige locatie, zoals een landgoed.

Bekijk hieronder welke Pinkstermarkten en fairs er plaats vinden op zondag 28 en maandag 29 mei 2023.

1. Pinksterfair Het Laer

Pinksterfair Het Laer
Landgoed het Laer wordt omgetoverd tot een prachtige fair. Hier kun je tijdens het pinksterweekend 3 dagen lang genieten van een breed scala standhouders met unieke, exclusieve en bijzondere producten.
27 t/m 29 mei 2023

2. Pinkstermarkt Vlissingen

Traditiegetrouw vindt op eerste Pinksterdag een grote Pinkstermarkt plaats op de boulevard van Vlissingen. De markt heeft zo'n 150 kramen met allerlei producten.
Zondag 28 mei 2023 | Vlissingen (Zeeland)

3. Pinkstermarkt Orvelte

Pinkstermarkt Orvelte
De Pinkstermarkt in monumentendorp Orvelte is zeer geliefd bij zowel bezoekers als standhouders. De Brink in hartje Orvelte is hèt decor voor deze sfeervolle markt.
Zondag 28 mei 2023 | Orvelte (Drenthe)

4. Pinkstermarkt Panningen

Tweede Pinksterdag staat in Panningen al jarenlang in het teken van de grote Paasmarkt. In het centrum staan ruim 450 marktkraampjes opgesteld met allerlei artikelen.
Maandag 29 mei 2023

5. MeiMarkt Tilburg

MeiMarkt Tilburg
De MeiMarkt Tilburg is de grootste avond- / nacht- / dagrommelmarkt van Nederland! Of je nu op zoek bent naar strips uit de jaren zestig, onverwacht amusement of gewoon even wat gezellige Brabantse sfeer.
27 en 28 mei 2023 | Tilburg (Noord-Brabant)

6. Ibiza aan de haven van Willemstad

Kom shoppen en genieten op deze leuke lifestyle markt, met een knipoog naar Ibiza, aan de haven van het altijd gezellige en pittoreske Willemstad.
Zondag 28 mei 2023 | Willemstad (Noord-Brabant)

7. De Sluisdagen

De Sluisdagen
Tijdens de Sluisdagen in Dieverbrug liggen er historische schepen in de haven, zijn er oude ambachten en live muziek. Daarnaast is er op 1e Pinksterdag een markt en op 2e Pinksterdag een streekmarkt.
28 en 29 mei 2023 | Dieverbrug (Drenthe)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Beleef de Lente bij Kasteel de Canneburch

Een heerlijke lentefair in het kasteelpark bij kasteel Cannenburch tijdens Pinksteren. ‘Beleef de Lente’ gaat over alles wat je lief hebt en waar je van geniet tijdens de heerlijke lente.
27 t/m 29 mei 2023 | Vaassen (Gelderland)

9. Hellevoetsluis Pinkstermarkt

Zondag 1e Pinksterdag is er in de mooie vesting van Hellevoetsluis een superleuke Pinkstermarkt aan de Oostkade en Oostzanddijk. Strijk ook neer op één van de vele terrasjes en geniet van de vele boten in de haven.
Zondag 28 mei 2023 | Hellevoetsluis (Zuid-Holland)

10. Suikermarkt Pinksteren

Suikermarkt Pinksteren
Een hippe en een super gezellige markt met een heerlijke festival-vibe! Geniet van het supergave aanbod van vintage, retro, pre-loved, curiosa en self made. Verder is er live muziek, schminken voor kids en toffe foodtrucks.
Zondag 28 mei 2023 | Groningen (Groningen)

11. Bekijk meer evenementen op 1e en 2e Pinksterdag

Uiteraard vinden er nog veel meer leuke evenementen plaats tijdens Pinksteren. Bezoek je liever een festival, autocross, wandeltocht, kunstroute, enz. Het kan allemaal. Bekijk de evenementen op zondag 28 mei en maandag 29 mei 2023.

Kaartverkoop Central Park Festival van start
De leukste Klimparken in Nederland
Tulpen uitjes 2024 - De Leukste tips voor een dagje uit
Bierfestival Brew at theZoo keert terug naar Beekse Bergen
Toon de nieuwste thema's »