Inloggen

10 x vrolijke Kindervoorstellingen in de Herfstvakantie

Links: © Mariska Brugman - Het Nederlands MarionettentheaterRechts: © Emmy Chau - Mime Oost
Ideale uitjes voor papa's en mama's en opa's en oma's! Neem je kind of kleinkind mee naar een leuke voorstelling deze herfstvakantie.

Er zijn leuke voorstellingen speciaal voor peuters, kleuters en kinderen in de basisschoolleeftijd. Van poppentheater tot een vrolijk familieconcert. En van klein en intiem op een theaterzolder tot een grote theaterzaal.

Bekijk 10 x vrolijke kindervoorstellingen in de herfstvakantie.

1. Aladdin en de wonderlamp

Aladdin en de wonderlamp
In het Nederlands Marionettentheater wordt de kindervoorstelling 'Aladdin en de wonderlamp' gespeeld. In deze poppenvoorstelling gaat Aladdin de ontvoerde prinses bevrijden die door de slechte tovenaar gevangen wordt gehouden.
Meerdere data, vanaf 21 oktober 2022 | Edam (Noord-Holland)

2. Breekbaar

Mime Oost Walking Faces speelt tijdens het Sprookjesfestival in Rozet Arnhem. Het mime - dans sprookje heet Breekbaar. Breekbaar is een modern sprookje over de ruimte en evenwicht en welke weg: Zijn we verdwaald? Welke kant moet je op gaan?
23 en 24 oktober 2022 | Arnhem (Gelderland)

3. Muzikale voorstelling Een ober van niks

Muzikale voorstelling Een ober van niks
‘Een ober van niks’ is een muzikale voorstelling met poppen door Jansen & De Boer. Het is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tjibbe Veldkamp. Met tal van poppen en liedjes is het een voorleesvoorstelling om nooit te vergeten.
23 oktober 2022 |Amsterdam (Noord-Holland)

4. Circus Snor

Circus Snor
Kom naar het spectaculaire en interactieve kindercircus! Bij Circus Snor gaan kinderen onder begeleiding van een circusdocent de kneepjes van het vak leren. Ze leren jongleren, lopen op een dun koord of fietsen op een gekke fiets.
Woensdag 26 oktober 2022 | Breda (Noord-Brabant)

5. Frenk de Slak

Frenk de Slak is Nederlands eerste familiehiphopshow. Bedacht door Rico (Opgezwolle / Rico & Sticks), hiphop icoon en vader. Met muziek van producer en multi-instrumentalist Dries Bijlsma (o.a. Typhoon & Blof).
Zondag 23 oktober 2022 | Leeuwarden (Friesland)

6. Kinderklucht Ietje & Fietje

Ietje & Fietje is een muzikale kinderklucht vol humor en oud Hollandse liedjes. Voor kinderen van 3+ gespeeld door Het Kleine Theater in het Agora Theater.
Zondag 30 oktober 2022 | Druten (Gelderland)

7. Tinkeltania en het verdwenen feestje

Tinkeltania en het verdwenen feestje
Theater Toverlei speelt een voorstelling voor de kleinste Theaterliefhebbers! In de voorstelling neemt Fee Frivooltje de kinderen mee naar het magische eiland Tinkeltania, waar haar vriendjes druk bezig zijn een verrassingsfeestje te organiseren voor haar verjaardag. Maar ineens lijkt er van alles te verdwijnen!
29 en 30 oktober 2022 | Leiderdorp (Zuid-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Vrolijk theatraal familieconcert Vier

In TivoliVredenburg spelen vier topmusici in het nieuw opgerichte Oorkaan Ensemble theatrale concerten zonder woorden. Zij combineren verschillende culturen en muziektradities. Ze vertellen niets meer dan het verhaal dat je uit de muziek kan horen. Dat is in Vier! een hele reis, vol Turkse klanken, Mozart en meer. En het eindigt met een feestje.
Zondag 30 oktober 2022 | Utrecht (Utrecht)

9. Voorstelling De gelaarsde kat

Poppentheater Jodokus speelt in de herfstvakantie op De Poppenzolder het sprookje van “De Gelaarsde kat“. Met zelfgemaakte poppen in een prachtig decor. Voor kinderen vanaf 4 jaar.
Meerdere data, vanaf 26 oktober 2022 | Hoogland (Utrecht)

10. Muziekvoorstelling Glimp

Muziekvoorstelling Glimp
Glimp neemt je mee naar een betoverende droomwereld, waarin jazzy klanken en kleurrijke beelden een spannend spel met elkaar en met jou spelen. Een muziekvoorstelling voor peuters en hun (groot)ouders waarin muziek, beeld, techniek, musici en publiek een bijzondere vriendschap aangaan.
30 oktober 2022 | Nijmegen (Gelderland)

11. Nog veel meer leuke uitjes in de herfstvakantie

Bekijk nog meer leuke herfstvakantie uitjes. Ook zijn er leuke evenementen met als thema Halloween. Met vrolijke Halloween-activiteiten voor de hele familie. Ook zijn er volop leuke kinderactiviteiten in de musea. En wil je nog meer leuke dingen doen in de herfstvakantie? Bekijk de uitagenda voor kinderen.

Tulpen uitjes 2024 - De Leukste tips voor een dagje uit
Wat te doen dit weekend?
De leukste uitjes voor treinliefhebbers
10 x Festivals in april 2024
Toon de nieuwste thema's »