Menu
Tips

Halloween uitjes 2020 - Lekker griezelen en magie beleven

Links: toverland.comRechts: prehistorischdorp.nl
De tijd van Halloween is aangebroken. Lekker griezelen tijdens spannende Halloween evenementen in de avond, waarbij angstaanjagende wezens je de stuipen op het lijf jagen. Maar ook zijn er vrolijke Halloween-activiteiten voor de hele familie.

Oktober is ook de periode van pompoenen uithollen en een beetje magie beleven met heksen in de herfstperiode. Tevens zijn er leuke markten te bezoeken met Halloween als thema.

1. Halloween Days

Halloween Days
Lekker griezelen en genieten met het hele gezin? Dat kan tijdens de Halloween Days in Attractiepark Toverland. In oktober en november zijn er familievriendelijke Halloween-activiteiten waarbij je kunt griezelen met een lach. Op verschillende dagen t/m 8 november.

2. Historisch Halloween

Historisch Halloween
Eindhoven - In het preHistorisch Dorp in Eindhoven verstoppen historische griezels zich op zaterdag 31 oktober tot in de donkere vooravond. Witte wieven, griezelige heksen, gifmengers en pestdokters – je komt ze allemaal tegen op je speurtocht door het openluchtmuseum.

3. Halloween bij Dierenpark De Oliemeulen

Tilburg - Ook dit jaar staat de herfstvakantie bij Dierenpark De Oliemeulen in het teken van Halloween, met dit jaar als thema: piraten!

Volg de route van de schatkaart, doe de opdrachten & beantwoord de vragen die je onderweg tegenkomt en kraak de code van de schat!
Blijf automatisch op de hoogte!


Ongeldig e-mailadres

4. Sjakies by night

Sjakies by night
Middelburg - Beleef de donkere kant van chocolade... Iedere zaterdagavond in oktober is het chocolademuseum in Middelburg het decor voor het angstaanjagende en griezelige “Sjakies by night”.

Geheel coronaproof en niet voor bangeriken!

5. Happy Halloween

Berg en Dal - Kom tijdens Happy Halloween van 17 t/m 25 oktober 2020 gezellig griezelen in Amusementspark Tivoli.

Het pretpark is tijdens deze dagen omgetoverd in Halloweensfeer en dagelijks kun je genieten van leuke shows en zie je griezelig straatentertainment. Uiteraard wordt ook in het entertainment rekening gehouden met de corona maatregelen.

6. Griezelweken in Het Land van Jan Klaassen

Braamt - Tijdens de herfstvakantie zijn het griezelweken in Het Land van Jan Klaassen. Kijk de griezelvoorstelling in het poppentheater. Durf jij de voorstelling af te kijken? Dan verdien je een griezeldiploma!

Neem vervolgens een kijkje in de griezeltent en laat papa / mama / opa / oma schrikken.

7. Heksen en tovenaars op Kasteel De Keverberg

Heksen en tovenaars op Kasteel De Keverberg
Kessel - Tijdens de herfstvakantie wordt Kasteel De Keverberg omgetoverd tot heksen- en tovenaarskasteel. Elke dag zijn er diverse leuke activiteiten in het thema van heksen en tovenaars te beleven voor kinderen.

Met op woensdag 14, 21 en 28 oktober een Heksen- en Tovenaarsschool.

8. Halloween op Nienoord

Leek - In de herfstvakantie is Familiepark Nienoord in Halloweensfeer. Van 10 t/m 25 oktober kun je in een gedeelte van het familiepark lekker griezelen. In deze Spooky Zone zijn allerlei leuke griezelactiviteiten te doen.

9. Heksendoorn

Hellendoorn - In Avonturenpark Hellendoorn kun je tijdens Heksendoorn griezelen met het hele gezin. Er zijn 2 spookhuizen, shows, vrolijke vogelverschrikkers, lieve heksen en 3 avondopenstellingen met meer spanning.

Vanaf 3 t/m 25 oktober is Heksendoorn te bezoeken met op 14, 17 en 24 oktober de Heksendoorn avonden.

10. Klimmen in het donker

Klimmen in het donker
Garderen - Echte durfals kunnen Halloween klimmen bij Klimbos Garderen!

Normaal is klimmen op hoogte al best spannend, maar in het donker al helemaal! Zeker als je weet dat er deze avonden ook nog eens spoken, geesten en monsters in het klimbos ronddolen. Halloween klimmen vindt plaats op 16, 17, 23 en 24 oktober.

11. Halloween evenementen geannuleerd

Helaas zijn er ook een aantal halloween evenementen geannuleerd door de strengere maatregelen. Zie onderstaande evenementen.

12. Halloween Nights in Toverland - Geannuleerd

Halloween Nights in Toverland - Geannuleerd
Update 20 oktober: Ondanks dat de avonden veilig zijn, annuleert attractiepark Toverland vanaf 21 oktober de Halloween Nights. Dit i.v.m. veel onbegrip in de landelijke media.

In aanloop naar Halloween wordt Attractiepark Toverland overgenomen door gruwelijke wezens. Attractiepark Toverland viert Halloween Nights dit jaar op maar liefst 14 avonden in oktober en november. Vanaf 9 oktober.

13. Halloween The Little Villains

Update: Helaas wordt The Little Villains geannuleerd.

Landgraaf - Een leuk en spannend uitje voor de hele familie! Speciaal voor kinderen vanaf 3 tot 12 jaar is er dit jaar Halloween “The little Villains”.

In Familiepark Mondo Verde kun je op 17 oktober 2020 een leuke en spannende wandeling door het park maken! Op verschillende plaatsen in het park kom je griezels tegen en kun je leuke Halloween activiteiten doen.

14. Halloween Fright Nights

Biddinghuizen - Helaas zijn de evenementen Halloween Fright Nights en Halloween Spooky Days geannuleerd.

Walibi Holland heeft in goed overleg met de gemeente Dronten besloten om vervroegd te stoppen met Halloween Fright Nights en Halloween Spooky Days.Welke gevolgen hebben de coronamaatregelen voor uitjes en evenementen
Kano of fluisterboot huren
De leukste Festivals in juli 2021
De leukste fairs en markten in juli
Verrassend er op uit .. »