Halloween uitjes 2020 - Lekker griezelen en magie beleven

Links: drouwenerzand.nlRechts: prehistorischdorp.nl
De tijd van Halloween breekt weer aan. Lekker griezelen tijdens spannende Halloween evenementen in de avond, waarbij angstaanjagende wezens je de stuipen op het lijf jagen. Maar ook zijn er vrolijke Halloween-activiteiten voor de hele familie.

Oktober is ook de periode van pompoenen uithollen en een beetje magie beleven met heksen in de herfstperiode. Tevens zijn er leuke markten te bezoeken met Halloween als thema.

1. Halloween in Drouwenerzand Attractiepark

Halloween in Drouwenerzand Attractiepark
Drouwen - Elke zaterdag in oktober èn woensdag 14 oktober zijn er de spectaculaire Halloweendagen bij Drouwenerzand Attractiepark. Het hele park is in Halloweensfeer; overal liggen strobalen, pompoenen, kalebassen, sfeerverlichting etc.. En het attractiepark is extra lang geopend.

2. Beleef de magische wereld van heksen en heidenen tijdens Heksia

Beleef de magische wereld van heksen en heidenen tijdens Heksia
Eindhoven - Hekserij leeft! Kom op 3 of 4 oktober naar Heksia, het nieuwe festival van het preHistorisch Dorp. Zweef in de wereld van rituelen en magie en laat je betoveren door de mystieke omgeving van het preHistorisch Dorp.

3. Halloween Spooky Days

Biddinghuizen - Naast de Halloween Fright Nights zijn er ook de Halloween Spooky Days in Walibi Holland. Speciaal voor stoere kinderen tot 12 jaar. Spannend, uitdagend en een beetje griezelig, maar gelukkig niet zo eng als het avondprogramma. Vanaf 10 oktober.

4. Doe een Heksenexamen

Doe een Heksenexamen
Amstelveen - Doe een Heksen examen op de Zomerbloemen Pluktuin.
Denk je dat er een echte heks of tovenaar in je verscholen zit maar weet je dit niet zeker… Kom naar de pluktuin en doe het heksenexamen met allerlei leuke opdrachten.

Op 31 oktober 2020 voor kinderen van 4 tot 9 jaar.

5. Halloween Spookwandeling

Almere- Het bos van Outdoorpark SEC Almere is gevuld met griezelige wezens, zombies, onverklaarbare verschijnselen en angstaanjagende geluiden. Tijdens Halloween op zaterdag 31 oktober gebeurt er van alles wat het daglicht niet kan verdragen...

6. Halloween bij Dierenpark De Oliemeulen

Tilburg - Ook dit jaar staat de herfstvakantie bij Dierenpark De Oliemeulen in het teken van Halloween, met dit jaar als thema: piraten!

Volg de route van de schatkaart, doe de opdrachten & beantwoord de vragen die je onderweg tegenkomt en kraak de code van de schat!

7. Griezelweken in Het Land van Jan Klaassen

Griezelweken in Het Land van Jan Klaassen
Braamt - Tijdens de herfstvakantie zijn het griezelweken in Het Land van Jan Klaassen. Kijk de griezelvoorstelling in het poppentheater. Durf jij de voorstelling af te kijken? Dan verdien je een griezeldiploma!

Neem vervolgens een kijkje in de griezeltent en laat papa / mama / opa / oma schrikken.

8. Heksen en tovenaars op Kasteel De Keverberg

Kessel - Tijdens de herfstvakantie wordt Kasteel De Keverberg omgetoverd tot heksen- en tovenaarskasteel. Elke dag zijn er diverse leuke activiteiten in het thema van heksen en tovenaars te beleven voor kinderen.

Met op woensdag 14, 21 en 28 oktober een Heksen- en Tovenaarsschool.

9. Halloween op Nienoord

Leek - In de herfstvakantie is Familiepark Nienoord in Halloweensfeer. Van 10 t/m 25 oktober kun je in een gedeelte van het familiepark lekker griezelen. In deze Spooky Zone zijn allerlei leuke griezelactiviteiten te doen.

10. Historisch Halloween

Historisch Halloween
Eindhoven - In het preHistorisch Dorp in Eindhoven verstoppen historische griezels zich op zaterdag 31 oktober tot in de donkere vooravond. Witte wieven, griezelige heksen, gifmengers en pestdokters – je komt ze allemaal tegen op je speurtocht door het openluchtmuseum.

11. Klimmen in het donker

Garderen - Echte durfals kunnen Halloween klimmen bij Klimbos Garderen!

Normaal is klimmen op hoogte al best spannend, maar in het donker al helemaal! Zeker als je weet dat er deze avonden ook nog eens spoken, geesten en monsters in het klimbos ronddolen.

12. Halloween Nights in Toverland

Halloween Nights in Toverland
Sevenum - In aanloop naar Halloween wordt Attractiepark Toverland overgenomen door gruwelijke wezens. Attractiepark Toverland viert Halloween Nights dit jaar op maar liefst 14 avonden in oktober en november. Vanaf 9 oktober.

13. Halloween Fright Nights

Biddinghuizen - Dit jaar een speciale VIP editie van Halloween Fright Nights in Walibi. Een Very Important Prey, zoals Eddie de Clown het liefkozend noemt. Jij krijgt alle aandacht, maar of je daar nu zo blij mee moet zijn? Hoezo leuk?!

Let op: Halloween Fright Nights is niet geschikt voor kinderen onder de 16 jaar. Vanaf 10 oktober 2020.

14. Halloween markt

Ook zijn er een paar leuke markten met het thema Halloween te bezoeken. Zoals de Halloween en Boerenmarkt in Losser. De markt vindt plaats op 31 oktober. Helaas is de Renesse Halloweenmarkt geannuleerd.

Verrassend er op uit .. »