Inloggen

De 10 leukste actieve uitjes van Noord-Brabant

Links: © Suzie Greenen - De OntdekfabriekRechts: Speeltuin De Viking
Ben je op zoek naar iets actiefs met elkaar? Ken je dan deze actieve uitjes in Noord-Brabant al? Sommige van deze uitjes zijn vooral voor kinderen, maar ook zijn er leuke actieve uitjes voor het hele gezin.

1. De Ontdekfabriek

De Ontdekfabriek
De Ontdekfabriek is voor kinderen een spannende en uitdagende plek om te spelen, bouwen en te ontdekken. Hier beleef je fantastische avonturen binnen én buiten. Dus bij elk weertype is De Ontdekfabriek een leuke bestemming.

Je ziet een gave speelfilm en daarna kun je volop spelen en uitvindingen bouwen. In verschillende workshops kun je eigen uitvindingen ontwerpen en bouwen, ook in 3D ..
41 stemmen Toon info

2. Avontura Breda

Avontura Breda
Rennen, racen en spelen. In Avontura is niets te gek en kun je heerlijk je gang gaan. De semi-overdekte speelhal is er speciaal voor kinderen. Als het ijs van Kunstijsbaan Breda gesmolten is, worden de deuren van Avontura geopend.
38 stemmen Toon info

3. Speeltuin De Viking

Op een omheind terrein van bijna 6000 m2 biedt speeltuin De Viking zo'n 40 speeltoestellen voor de jeugd t/m circa 12 jaar. Peuters kunnen in een apart hoekje spelen. Voor ouders en begeleiders zijn er (picknick)tafels met parasols.

In de zomer bieden enkele oude exotische bomen op het terrein veel schaduw en verkoeling. In het winkeltje kunnen warme en koude dranken (o.a. Ranja), ijsjes ..
34 stemmen Toon info

4. Klimpark Biesbosch

Klimpark Biesbosch
Op zoek naar avontuur? Kom dan naar recreatieterrein De Kurenpolder in de Biesbosch! Hier staat het grootste klimpark van Nederland. Voor zowel kinderen als volwassenen is het parcours leuk en uitdagend.
31 stemmen Toon info

5. Feel Fit Center Vught

Laco Vught heet nu Feel Fit Center. Het zwembad is voor zowel fanatieke sporters als recreatieve zwemmers een aangenaam zwembad. Recreatieve zwemmers kunnen hun baantjes trekken of zich uitleven met diverse speelattributen. En tussendoor kan er iets gegeten of gedronken worden.
29 stemmen Toon info

6. Avontura Roosendaal

Avontura Roosendaal, is een overdekte speeltuin voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer...
24 stemmen Toon info

7. Zwembad De Knotwilg

Zwembad De Knotwilg
De Knotwilg is een veelzijdig en multifunctioneel sportcentrum. Kwaliteit en gezelligheid kun je hier terugvinden. Neem een duik in het warme binnenbad (25 meterbad) of ga ontspannen in de whirlpool.
21 stemmen Toon info

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Kinder- en Speelboerderij Pukkemuk

In Pukkemuk is altijd wat te beleven! Er is een binnen- en buitenspeeltuin, kinderboerderij en het boerensprookjesbos. In het boerensprookjesbos staan kleine huisjes waar diverse activiteiten uit het boerenleven worden uitgebeeld. Hier hoor je de belevenissen van boer Teun, het schaap Wollie en nog vele anderen.
18 stemmen Toon info

9. Christoffelhoeve

Voor dagrecreatie zit je bij De Christoffelhoeve goed. Voor de hele familie is wat te beleven. Van voetgolf en boerengolf tot een blotevoetenpad lopen en een puzzelspeurtocht doen. Kinderen kunnen zich vermaken in de boerderijspeeltuin.
15 stemmen Toon info

10. Circus City

In Circus City raak je niet uitgespeeld! Klimmen, klauteren, glijden, springen...in dit speelparadijs kan het allemaal. Zo heeft Circus City een 26 meter lange borstelbaan, grote trampolines op 5 meter hoogte, peuterzone met rodelbaan en nog veel meer.
13 stemmen Toon info

11. Klimrijk De Buitenjan

In Klimrijk De Buitenjan zul je een echt avontuur beleven! In dit klimbos klim je door de toppen van bomen. Je voelt je een echte Tarzan of Jane. Klim en klauter over loopbruggen en zwaai van boom naar boom.
1 stem Toon info

12. Het Aardbeienhof

In Speelboerderij 't Aardbeienhof is van alles te beleven! Er is een grote speeltuin binnen en een leuke speelplek buiten. Kun jij zo snel mogelijk de weg naar het aardbeienkasteel vinden? Via de speeltuin kun je een speurtocht naar dit kasteel doen.
1 stem Toon info

13. Speelboerderij De Hooiberg

Leef je uit op deze gezellige speelboerderij. Voor de kleintjes is er een ballenbad, klimtoren en een lopende autobaan. De grotere kinderen kunnen genieten van de glijbanen, kruipbuizen, hangbruggen en klimnetten.
1 stem Toon info

14. Kinderspeelparadijs de Belhamel

Kinderspeelparadijs de Belhamel
Dit gezellige speelparadijs is midden in de polder van het Brabantse Lage-Zwaluwe te vinden. Je kunt er zowel buiten als binnen het leukste speelplezier beleven. Maak een ontdekkingstocht vanuit de grootste uitkijktoren van West-Brabant of duik in het ballenbad.
1 stem Toon info

15. GlowGolf Rucphen

GlowGolf Rucphen
Bij GlowGolf Rucphen speel je minigolf (of midgetgolf) in een adembenemend decor. De overdekte minigolfbaan is verlicht met fluoriscerende black lights en je waant je op de Noordpool. Je speelt dus tussen levensgrote ijsberen, pinguins en orka's!
1 stem Toon info

Alle actieve uitjes in Noord-Brabant
Kerstmarkten in Nederland
De 10 leukste theaters van Noord-Brabant
De 10 leukste musea van Noord-Brabant
De 10 leukste attracties van Noord-Brabant
De 10 leukste dierentuinen