De 10 leukste actieve uitjes van Noord-Brabant

Links: © Suzie GreenenRechts: © Avontura Breda
Ben je op zoek naar iets actiefs met elkaar? Ken je dan deze actieve uitjes in Noord-Brabant al? Sommige van deze uitjes zijn vooral voor kinderen, maar ook zijn er leuke actieve uitjes voor het hele gezin.

1. De Ontdekfabriek

De Ontdekfabriek
De Ontdekfabriek is voor kinderen een spannende en uitdagende plek om te zijn. Hier beleef je fantastische avonturen binnen én buiten. Dus bij elk weertype is De Ontdekfabriek een leuke bestemming.
41 stemmen Meer info

2. Avontura Breda

Avontura Breda
Rennen, racen en spelen. In Avontura is niets te gek en kun je heerlijk je gang gaan. De semi-overdekte speelhal is er speciaal voor kinderen. Als het ijs van Kunstijsbaan Breda gesmolten is, worden de deuren van Avontura geopend.
38 stemmen Meer info

3. Kijk en speelboerderij 't Rundal

In kijk- en speelboerderij en varkensmuseum 't Rundal is van alles te zien en te beleven. Varkens kun je hier niet alleen in de stal zien, maar ook in het museum met vierduizend beeldjes en de geschiedenis van het varken. Op de boerderij zijn ook prachtige paarden en zeldzame huisdieren.
35 stemmen Meer info

4. Speeltuin De Viking

Speeltuin De Viking
Op een omheind terrein van bijna 6000 m2 biedt speeltuin De Viking zo'n 40 speeltoestellen voor de jeugd t/m circa 12 jaar. Peuters kunnen in een apart hoekje spelen. Voor ouders en begeleiders zijn er (picknick)tafels met parasols.
32 stemmen Meer info

5. Feel Fit Center Vught

Laco Vught heet nu Feel Fit Center. Het zwembad is voor zowel fanatieke sporters als recreatieve zwemmers een aangenaam zwembad. Recreatieve zwemmers kunnen hun baantjes trekken of zich uitleven met diverse speelattributen. En tussendoor kan er iets gegeten of gedronken worden.
29 stemmen Meer info

6. Klimpark Biesbosch

Op zoek naar avontuur? Kom dan naar recreatieterrein De Kurenpolder in de Biesbosch! Hier staat het grootste klimpark van Nederland. Voor zowel kinderen als volwassenen is het parcours leuk en uitdagend.
26 stemmen Meer info

7. Avontura Roosendaal

Avontura Roosendaal
Avontura Roosendaal, is een overdekte speeltuin voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer...
22 stemmen Meer info

8. Zwembad De Knotwilg

De Knotwilg is een veelzijdig en multifunctioneel sportcentrum. Kwaliteit en gezelligheid kun je hier terugvinden. Neem een duik in het warme binnenbad (25 meterbad) of ga ontspannen in de whirlpool.
19 stemmen Meer info

9. Christoffelhoeve

Voor dagrecreatie zit je bij De Christoffelhoeve goed. Voor de hele familie is wat te beleven. Van voetgolf en boerengolf tot een blotevoetenpad lopen en een puzzelspeurtocht doen. Kinderen kunnen zich vermaken in de boerderijspeeltuin.
15 stemmen Meer info

10. Circus City

In Circus City raak je niet uitgespeeld! Klimmen, klauteren, glijden, springen...in dit speelparadijs kan het allemaal. Zo heeft Circus City een 26 meter lange borstelbaan, grote trampolines op 5 meter hoogte, peuterzone met rodelbaan en nog veel meer.
12 stemmen Meer info

11. Laco sportcentrum Veghel

Zwembad De Beemd is een modern zwembad waar iedere zwemliefhebber terecht kan. Er zijn diverse trainingprogramma's en zwemlessen, zoals aquasporten en watergym. En ook voor peuters, kleuters en senioren hebben wij speciale zwemlesprogramma's, altijd gegeven door professionele sportinstructeurs.
1 stem Meer info

12. Kinder- en Speelboerderij Pukkemuk

In Pukkemuk is altijd wat te beleven! Er is een binnen- en buitenspeeltuin, kinderboerderij en het boerensprookjesbos. In het boerensprookjesbos staan kleine huisjes waar diverse activiteiten uit het boerenleven worden uitgebeeld. Hier hoor je de belevenissen van boer Teun, het schaap Wollie en nog vele anderen.
1 stem Meer info

13. Klimrijk De Buitenjan

In Klimrijk De Buitenjan zul je een echt avontuur beleven! In dit klimbos klim je door de toppen van bomen. Je voelt je een echte Tarzan of Jane. Klim en klauter over loopbruggen en zwaai van boom naar boom.
1 stem Meer info

14. Bezoekerscentrum Oisterwijk

Bezoekerscentrum Oisterwijk is het startpunt voor een bezoek aan het prachtige natuurgebied van de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Het bezoekerscentrum ligt midden in het bos, vlakbij de vennen en biedt uitgebreide informatie over wandelingen en fietstochten in dit mooie natuurgebied.
1 stem Meer info

15. GlowGolf Rucphen

Bij GlowGolf Rucphen speel je minigolf (of midgetgolf) in een adembenemend decor. De overdekte minigolfbaan is verlicht met fluoriscerende black lights en je waant je op de Noordpool. Je speelt dus tussen levensgrote ijsberen, pinguins en orka's!
1 stem Meer info

Verrassend er op uit .. »