Inloggen

De 10 leukste actieve uitjes van Noord-Holland

Links: kanoverhuurdeaker.nlRechts: Hondsbossche Events
Ben je op zoek naar iets actiefs met elkaar? Ken je dan deze actieve uitjes in Noord-Holland al? Sommige van deze uitjes zijn vooral voor kinderen, maar ook zijn er leuke actieve uitjes voor het hele gezin.

1. Kanoverhuur De Aker

Kanoverhuur De Aker
Bij Kanoverhuur De Aker kun je kanovaren door een prachtig natuurgebied. Geniet onder het kanoën van de mooie natuur tussen Krommenie en Uitgeest of vaar over het Alkmaardermeer. Het kanovaren is voor jong en oud geschikt.

Je kunt kiezen tussen een 1-persoons kajak, 2-persoons kajak en een Canadese kano. Bij kanoverhuur De Aker kun je ook terecht voor feestjes, familiedagen, teambuilding ..
42 stemmen Toon info

2. Disc Golf in de Schoorlse Duinen

Discgolf is een verrassend en sportief spel. Het lijkt op het traditionele golf, maar wordt gespeeld met een disc. Het doel is om de disc in zo min mogelijk worpen in de basket te werpen. Als het gelukt is, mag je door naar de volgende hole. Het parcour, Groeter Zandgat, ligt in de Schoorlse Duinen.

Discgolf is leuk voor jong en oud. Je bent lekker in het Schoorlse Duingebied bezig. Ga de ..
39 stemmen Toon info

3. Kinderspeelparadijs Het Speelkasteel

Kinderspeelparadijs Het Speelkasteel
Kinderspeelparadijs en Pannenkoekenrestaurant Het Speelkasteel in Hoofddorp waar kinderen onbekommerd kunnen spelen. In deze ruime binnen- en buitenspeeltuin krijgt veiligheid grote aandacht. Kinderen kunnen zich hier lekker uitleven, met binnen een groot speelkasteel en buiten het piratenschip.
35 stemmen Toon info

4. Coronel Adventure

Coronel Adventure
Bij Coronel Adventure kun je lasergamen, klimmen in het indoor klimpark en ook Glow in the dark Midgetgolf spelen!

Veertig hindernissen in het indoor klimbos. Ver boven de grond. Durf jij het aan? Verleg in dit klimpark je grenzen. Je kunt kiezen uit drie routes, elk op een andere hoogte. De hoogste route bevindt zich op tien meter hoogte.
32 stemmen Toon info

5. De Holle Bolle Boom

Bij de Holle Bolle Boom kun je een hele dag doorbrengen. Je kunt je hier prima vermaken in de binnenspeeltuin, openlucht speelpark en de overdekte waterattractie De Plons.

In de binnenspeeltuin kun je spelen in de ballenbak of klimmen en klauteren in de reuzeboom. Als je het durft, kun je van de supersteile freefall glijbaan.
29 stemmen Toon info

6. Linnaeushof

Kom spelen in Europa's grootste speeltuin met meer dan 350 speeltoestellen en attracties! Er zijn kabelbanen, waterfietsen, een trampoline- en luchtkussencentrum, funny-wheels, waterfietsen, motorskelters, minigolfbanen, hobbelfietsen en een superglijbaan.

Er zijn speelzones voor kleine en grote kinderen. Zo blijft het voor iedereen veilig. Voor de peuters en kleuters is er een ..
26 stemmen Toon info

7. Speeltuin Ons Genoegen

Speeltuin Ons Genoegen
Leef je uit in Speeltuin Ons Genoegen. De speeltuin is ruim opgezet. Zwaai, vlieg, schommel, klim en klauter op de leukste toestellen. De speeltuin draait om het speelplezier van het kind. Je bent van harte welkom!

Er is een klimfort, kabelbaan, kliederbad, trampolines en nog veel meer. Vaders en moeders hebben vanaf het terras een goed overzicht van de speeltuin. Voor iets lekkers kun je ..
23 stemmen Toon info

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Aqua Mundo Center Parcs Zandvoort

In dit prachtige subtropische zwembad in Park Zandvoort is het genieten. De spectaculaire glijbanen nemen je mee in een waterwereld. Er is een 25 meterbad en voor de kleintjes een veilig Kinder-Doe-Bad.
19 stemmen Toon info

9. Kinderparadijs Koggenland

Kinderparadijs Koggenland is een ruim opgezette speeltuin waar kinderen zich zowel binnen als buiten lekker kunnen uitleven. Bijna 2000 m2 speelplezier betekent klimmen, klauteren, glijden, springen en veel avontuur. En neem zwemkleren mee want er is ook een buitenzwembad met peuterbad.
16 stemmen Toon info

10. IJsbaan de Westfries

IJsbaan de Westfries
IJsbaan de Westfries is een dynamische overdekte ijsbaan met een 400 meter baan en een 30 x 60 meter baan. Tijdens de recreatieve uren is iedereen welkom om vrij te schaatsen op de kunstijsbaan. Regelmatig zijn er evenementen en in de vakanties worden er leuke extra activiteiten georganiseerd.
12 stemmen Toon info

11. GlowGolf Aalsmeer

Glow Golf Aalsmeer is de eerste indoor black light minigolf - midgetgolfbaan in Nederland. Het bestaat uit 18 holes in de thema’s Onderwater, Dino en Jungle. Alles is in Black Light zoals de ballen, sticks en de wandbeschilderingen.
In modern ingerichte Glowie's De-Light kunt u een hapje en een drankje nuttigen.

Zeer geschikt voor familie-uitjes, bedrijfsuitjes en ..
1 stem Toon info

12. Street Jump Haarlem

Street Jump Haarlem
Kom je jumpen in het meest complete trampolinepark van Haarlem en omstreken? Meer dan 50 trampolines verdeeld over 10 verschillende Jump Area's. Street Jump Haarlem is het grootste en tofste trampoline park van Haarlem en omgeving.
1 stem Toon info

13. Stal de Naaldenhof

Houd je van paarden? Dan is een bezoekje aan Stal de Naaldenhof aan te raden! Op deze manege worden pony- en paardrijlessen gegeven. Maak een duin- en strandrit of beleef een springles of een les paardenfluisteren.
1 stem Toon info

14. Chimpie Champ Aalsmeer

Chimpie Champ Aalsmeer
Chimpie Champ Aalsmeer is een binnenspeeltuin voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 12 jaar. Het speelparadijs heeft als thema 'Dieren en Jungle'. Hier vind je dan ook een heuse maya- tempel met een jungletouwbrug, glijbanen, ballenbakken, klim- en klauteruitdagingen. Er is een jungledisco, een mega groot schaakspel en een grote hoeveelheid maxi bouwblokken.
1 stem Toon info

15. De Erfgooiersspeeltuin

In deze grote gezellige speeltuin kun je volop genieten van de leuke toestellen. De speeltuin is gelegen in een rustig natuurgebied. Deze prachtige ligging zorgt ervoor dat de speeltuin voor zowel jong en oud een fijne plek is om te zijn.

1 stem Toon info

Alle actieve uitjes in Noord-Holland
De 10 leukste attracties van Noord-Holland
De 10 leukste muziekpodia van Noord-Holland
Toerist in eigen land - Ontdek Volendam, Edam en Marken
Oerol Festival vaart een nieuwe koers in 2023