Inloggen

De 10 leukste actieve uitjes van Gelderland

Links: Pitch&Putt Golf DoetinchemRechts: Vadesto Outdoor Adventure
Ben je op zoek naar iets actiefs met elkaar? Ken je dan deze actieve uitjes in Gelderland al? Sommige van deze uitjes zijn vooral voor kinderen, maar ook zijn er leuke actieve uitjes voor het hele gezin.

1. Avonturenpad Erve Brooks

Avonturenpad Erve Brooks
Erve Brooks is een gezellige pannenkoekenboerderij net buiten Gelselaar. Geniet van wat lekkers terwijl de kinderen kunnen spelen. In deze prachtige omgeving kun je diverse activiteiten doen. Een daarvan is het Avonturenpad, een leuke speel- en klimroute.
42 stemmen Toon info

2. Boerderij Pret

Boerderij Pret is een leuke, in- en outdoor speeltuin in Ermelo. De binnenspeeltuin is gevestigd in een voormalige kalverschuur. Binnen is daar niets meer van te merken. Er zijn een groot aantal speeltoestellen, zoals een klimtoren, springkussens, een ballenbak en een rodelbaan waar kinderen uitgebreid kunnen spelen.
39 stemmen Toon info

3. Speelweide Stakenberg

Speelweide Stakenberg is een grote speelweide met diverse houten speeltoestellen, waar kinderen lekker kunnen klimmen en spelen. De speeltuin ligt op een mooie plek aan de rand van het bos.
35 stemmen Toon info

4. Sevink Avonturenpark

Sevink Avonturenpark is een overdekte speelhal met een grote verscheidenheid aan speelmogelijkheden. Zowel jonge als oudere kinderen kunnen zich hier prima vermaken. In het avonturenpark kun je daarnaast genieten van de lekkerste pannenkoeken en grill.

32 stemmen Toon info

5. Aan de Linge Recreatie

Aan de Linge Recreatie
Aan de Linge Recreatie is de startlocatie voor kanoverhuur en meerdaagse kanotochten rond Tiel en op de Linge. Hier kunnen ook fietsen en solexen gehuurd worden. Of doe eens een partij boerengolf, klootschieten, Horse Shoe Pitching, en hand- en kruisboogschieten.
29 stemmen Toon info

6. Pitch & Putt Golf Doetinchem

Pitch & Putt Golf Doetinchem is het golfspel voor iedereen vanaf 10 jaar. Of je nu wel of geen ervaring hebt, hier kun je altijd een spelletje Pitch & Putt spelen. Je kunt kiezen tussen 9 holes of 18 holes. Er is ook een Footgolf en Fungolfbaan geschikt voor alle leeftijden.

Voordat je aan het spel begint, krijg je eerst een korte uitleg. Deze introductie en het gebruik van materiaal ..
24 stemmen Toon info

7. Speeltuin Talud

Speeltuin Talud
Speeltuin Talud bestaat al meer dan 55 jaar. Buurtbewoners creëerden een fantastische speeltuin op de plek waar kraters zijn ontstaan van de bommen van onze laatste burentwist. De speeltuin is voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar en draait geheel op vrijwilligers.
22 stemmen Toon info

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Vadesto Outdoor Adventure

Vadesto biedt allerlei vaartuigen voor op het water. Met een vlot, kano, reuzenklomp, de grootste waterfiets ter wereld of een rondvaartboot. Iedereen kan er terecht, of je nu alleen bent of met een grote groep.

Bij het Panorama Paviljoen kun je even op adem komen en genieten van de omgeving. Hier heb je een groots uitzicht op de Ijsseluiterwaarden.Kortom, geniet van een gezellig dagje op het ..
20 stemmen Toon info

9. Subtropisch Bosbad Putten

In Bosbad Putten vind je een combinatie van plezier en wellness. In het subtropisch zwembad kun je roetsjen vanaf de spectaculaire wildwaterbaan van 110 meter lang en genieten van het bubbelbad, stroomversnellingen, whirlpools, watermassages en meer. In het wedstrijdbad kun je sportief baantjes trekken.

Als het buiten warm genoeg is, wordt het verwarmde buitenbad geopend. Ga van de de zestig ..
15 stemmen Toon info

10. Ezelstal De Edelingen

Ezelstal De Edelingen
Maak een dagwandeling met een ezel door de Achterhoek. Een leuk en ontspannen dagje uit voor het hele gezin. Ezelstal de Edelingen verhuurt ezels voor de ezeltochten.
13 stemmen Toon info

11. Klimbos Veluwe

Klimbos Veluwe staat voor een actief uitje. Een uitje waarbij je een route aflegt tussen de bomen. Voor jong en oud een spannende en unieke beleving. Je kunt kiezen tussen acht routes en maakt gebruik van uitdagende overgangen.


1 stem Toon info

12. Kanovaren op de Linge

Kanovaren op de Linge
Verken het Lingegebied in de Betuwe op een sportieve manier per kano of kayak. Kano.nl verhuurt kano's, kayaks en fietsen voor vaartochten en fietstochten op of langs het riviertje De Linge.

Kano.nl heeft twee vestigingen langs de Linge: Enspijk en Buurmalsen. Om zoveel mogelijk van de Linge te zien kun je gebruik maken van de ophaalservice. Ook zijn combitochten met de fiets mogelijk en ..
1 stem Toon info

13. Shortgolf Zeumeren

Shortgolf Zeumeren is een echte golfbaan met 18 holes aan het prachtige recreatiemeer van Zeumeren. Het gevarieerde speelgebied met bunkers, water en bos maken het golfen nog uitdagender. De materialen zijn bij de golfbaan te krijgen.
1 stem Toon info

14. Kanoverhuur Scherpenzeel

Het is heerlijk om in de Gelderse Vallei rond te varen. Geniet van de mooie natuur. Onderweg kun je de kano aanleggen om even te pauzeren. Op de route liggen diverse stuwen waar je de kano uit het water moet tillen.
1 stem Toon info

15. Klimbos Garderen

Klimbos Garderen
Klimbos Garderen is een spannend en uitdagend uitje voor jong en oud. Dit hoogste klimbos van Nederland is gelegen op de Veluwe, midden in de prachtige natuur. De baan is geschikt voor zowel geoefende als ongeoefende klimmers.
1 stem Toon info

Alle actieve uitjes in Gelderland
Kerstmarkten in Nederland
De 10 leukste musea van Gelderland
De 10 leukste theaters van Gelderland
De 10 leukste attracties van Gelderland
Plopsa stunt - Scoor goedkoop jouw tickets