De Doelen

Agenda | Muziekpodia in Nederland > Zuid-Holland > Rotterdam
De Doelen  in Rotterdam, Zuid-Holland
Er moet meer gezelligheid komen rondom de uitvoeringen. Bijvoorbeeld een lekker koekje bij warme koffie! Er lijkt vaak te weinig personeel voor het bedienen van de aanwezigen! ..
S.J. Westerduin, 11 mei6 reviews | Lees verder »
 vindt dit leuk
(25 stemmen)
92%
Stem nu ook
De Doelen is een veelgeroemd concertgebouw, maar tevens een congresgebouw. Per jaar vinden hier ruim 600 concerten plaats. De Doelen streeft ernaar kwalitatief hoogstaand muziekaanbod te bieden met het accent op klassieke muziek.

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest trekt een kwart van het muziekpubliek in de Doelen. Verder vindt er jaarlijks het Gergiev Festival Rotterdam plaats.


Bezoekersinformatie

De Doelen
Schouwburgplein 50
3012 CL  Rotterdam
Telefoon: 010-2171717

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Beoordelingen van De Doelen

6 reviews | Voeg een review toe
De Doelen scoort een 9,2 uit 10 op basis van 25 stemmen en 6 reviews.
8"Hou je van muziek, dan is dit de plek!!"
S.J. Westerduin uit Vlaardingen | 11 mei 2019
Er moet meer gezelligheid komen rondom de uitvoeringen. Bijvoorbeeld een lekker koekje bij warme koffie! Er lijkt vaak te weinig personeel voor het bedienen van de aanwezigen!
Bezocht in 2019, alleen.
9"Verrassend 👍"
Elly slijp uit Papendrecht | 22 december 2018
De zondagochtend concerten in de Doelen Rotterdam zijn echt een aanrader! Van 10.00 - 11.30 wordt je getrakteerd op de beste optredens. Ik zag er mijn fanband Rapalje optreden en The Dutch Simon and Garfunkel.. Geweldig!
Bezocht in 2018, alleen.
5"Viel jammergenoeg tegen"
Bijster uit Maassluis | 19 december 2016
Zondagmorgen kerstconcert 2016. Dan denk je in de kerststemming te komen....
Behoudens het feit dat er weinig traditionele kerstnummers gespeeld werden viel het ons ook op dat er geen enkele kerstversiering in de grote zaal was. Een kale boel dus. Het leek ons traditie bij kerst dat er samen gezongen werd en we verwachtten dan ook wel één muzikaal nummer waarbij we daartoe uitgenodigd werden. Niet dus. Ook de lichtman ontdekte pas tijdens het laatste deel van het concert, dat rood en groen de kerstkleuren zijn en niet koud blauw. Kortom, wij kwamen helaas niet in de kerstsfeer door dit concert. Jammer!
Bezocht in 2016, met partner.
1"Valt erg tegen"
Jonny van der hoeven uit Rotterdam | 5 november 2016
De doelen heeft een zeer slechte horeca, met songbird was alles binnen een uur al uitverkocht. De pin automaten werkte niet en ik kon niet naar buiten om opnieuw binnen te komen met gepind geld. De concerten zijn meestal wel goed, maar met miljoenen aan subsidie per jaar is dit het minimale wat je kan verwachten. Van de 2 miljoen subsidie gaat al 1 miljoen naar de directieleden in de vorm van loon. De rest is het voornamelijk zakkenvullen en organisatoren van concerten verder uitbuiten. Kortom het ambtenaren bastion van de pvda.
Bezocht in 2016, alleen.
W.W. Smit uit Dedemsvaart | 4 januari 2012
Op 17 december hebben we het Doelen kerstconcert bijgewoond. Prima zitplaatsen en een heel goede akoestiek. We hebben in het bijzonder genoten van het prachtige orgel, wat daar bespeeld werd.
Carla uit Nootdorp | 20 januari 2011
Met name de zondagochtend concerten zijn fantastisch. Leuke voorstellingen voor een gezellige prijs in een top theater. Wat wil je nog meer.
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Rotterdam

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.