Speeltuin De Blije Dries

Sport & spel in Nederland > Gelderland > Wijchen
Speeltuin De Blije Dries in Wijchen, Gelderland
Speeltuin de blije dries is toegangkelijk vind ik van 2 tot 10 jaar. Een veilige en overzichtelijke speeltuin met een speciaale peuterhoek. Ook voor de grotere kinderen een prima vermaak. Ze kunnen ..
YJH Rutten, 20102 reviews | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle speeltuinen en sportieve activiteiten tot 1 juni gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(30 stemmen)
97%
Stem nu ook
Aan de oostkant van Wijchen in een mooie groene omgeving ligt speeltuin De Blije Dries. De speeltuin met meer dan 40 speeltoestellen is er voor alle kinderen vanaf 1 jaar. Ook is er een kinderzwembad met glijbaan, trampolines, grote klimtoren met touwbrug en een midgetgolfbaan.

Voor kinderen tot 6 jaar is er een apart deel, waar zij ongestoord kunnen spelen op kleinere toestellen. Ook voor ouders is het goed toeven in deze prettige omgeving. Op het centraal gelegen terras kan wat gegeten en gedronken worden.

Openingstijden

Let op: de openingstijden zijn onder voorbehoud. Met regen of slecht weer kan de speeltuin eerder sluiten.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Entreeprijzen 2019
Tot 1 jaar: gratis
Vanaf 1 jaar: € 3,90

Bezoekersinformatie

Speeltuin De Blije Dries
St. Jorispad 41
6603 AM  Wijchen
Telefoon: 024-6413361

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Beoordelingen van Speeltuin De Blije Dries

2 reviews | Voeg een review toe
Speeltuin De Blije Dries scoort een 9,7 uit 10 op basis van 30 stemmen en 2 reviews.
YJH Rutten | 12 mei 2010
Speeltuin de blije dries is toegangkelijk vind ik van 2 tot 10 jaar. Een veilige en overzichtelijke speeltuin met een speciaale peuterhoek.
Ook voor de grotere kinderen een prima vermaak. Ze kunnen zwemmen er is een buitenbad aanwezig ,wat wel niet zo groot is maar meer dan genoeg om even af te koelen. Mooie grasvelden. Ook kunnen ze er midgetgolfen. En je kunt je eigen drinken en eten meenemen maar je kunt ook gebruik maken van het restaurant.Zeker aan te raden voor een dagje uit of kinderfeestje.
1 persoon vindt dit nuttig
Y Rutten uit Nederasselt | 25 november 2009
De blije dries is een speeltuin voor jonge peuters tot ongeveer 11 jaar. Er is een aparte peuterhoek. Goed onderhouden en veilige speeltoestellen.Ook is er een zwembad aanwezig wel niet groot maar erg overzichtelijk. De oudere kinderen kunnen zich uileven op grotere speeltoestellen en ook nog midgetgolfen. De prijs is prima ook de consumptie prijzen zijn goed. Natuurlijk kun je ook je eigen spullen mee nemen. Vriendelijk personeel. Ook kun je een seizoenkaart kopen.
Al met al een prima speeltuin voor elk wat wils. Niet aan een drukke weg alleen bestemmingsverkeer,goede parkeergelegenheid Ook leuk voor een kinderfeestje.
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Wijchen

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.