Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Museum More

Museum More in Gorssel, Gelderland
Als je van magisch realisme houdt en een beetje verstand van kunst hebt, is het een fantastisch museum. Het gebouw is ook al zeer de moeite waard om te bekijken. Heel mooi om te zien hoe oud en nieuw ..
Petra smit, 2019
3 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(9 stemmen)
89%
Stem nu ook
Verwonder je over het oneindig rijke spectrum van realistische kunst bij Museum MORE. Dit museum in Gorssel is het grootste museum voor Modern Realisme.

Het bijzondere museum beheert de kunstcollectie van Hans en Monique Melchers, die de kern van Museum MORE vormen, voor toekomstige generaties. Te zien is werk van o.a. Charley Toorop, Carel Willink, Pyke Koch en Wim Schuhmacher.

Naast de eigen collectie, met vooaral 20ste-eeuwse en hedendaagse kunst, zijn er voortdurend wisseltentoonstellingen. Hierbij staat passie en bewondering voor artistiek vakmanschap, technisch perfectionisme en eigenheid binnen een eeuwenoude kunsttraditie centraal.

Het museumgebouw is ontworpen door architect Hans van Heeswijk.

Foto: Imre Csany

Bezoekersinformatie

Museum More
Hoofdstraat 28
7213 CW  Gorssel
Telefoon: 0575-760 300
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Museum More

3 reviews | Voeg een review toe
Museum More scoort een 8,9 uit 10 op basis van 9 stemmen en 3 reviews.
8"Een aanwinst voor gelderland."
Petra smit uit Twello | 30 oktober 2019
Als je van magisch realisme houdt en een beetje verstand van kunst hebt, is het een fantastisch museum. Het gebouw is ook al zeer de moeite waard om te bekijken. Heel mooi om te zien hoe oud en nieuw combineren, heel bijzonder: de glazen trap.
Bezocht in 2019, met een groep.
1 persoon vindt dit nuttig
10"Altijd mooi"
Sylvia de zoete uit Bennekom | 19 juni 2019
Weer een mooie tentoonstelling met prachtige schilderijen. Ook de schilderijen van de t.v. Uitzending , meer dan prachtig. Goede sfeer .
Bezocht in 2019, met partner.
9"De moeite waard"
C. Muijsers uit Steenwijk | 28 december 2017
Overzichtelijk museum in mooie omgeving. De expositie van carel willink was interessant en zodanig van omvang dat alles goed op te nemen is. De jurken van fong leng waren een goede aanvulling op de schilderijen.
Bezocht in 2017, met partner.
Uitgelicht