Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Lochem

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Lochem
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Zwembad De Beemd Zwembad De Beemd
Lochem
73% vindt dit leuk
Uittips van bezoekers over Lochem:
Tapasbar Bodega-Bodega
Leuk restaurant met serre in Spaanse sferen - midden in het dorp Laren - Je kunt hier heerlijk lunchen. Een wandeling in de omgeving of .. verder »
4 personen vinden dit leuk
Huis Verwolde
Wij kregen een prive rondleiding in dit landgoed. Het originele behang in de Chinese kamer was prachtig gerestaureerd. Op dat ogenblik .. verder »
4 personen vinden dit leuk
lochem en omgeving
Lochem is de ideale plek om heerlijke wandelingen te maken. Zo kun je de Lochemsebergwandeling maken of de Velhorstroute. En voor een .. verder »
3 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Lochem:
Esveldsbos
Klein maar fijn is dit bosje aan de Molenbeek. Speur naar reeen, konijnen en hazen die hier, in het verder open natuurgebied, beschutting vinden. Of luister naar de zangvogels!
Velhorst
In de Achterhoek, ten zuidoosten van Almen, vind je landgoed Velhorst. Je kunt er naar hartenlust wandelen en fietsen in een oase van rust en ruimte, natuur- en cultuurhistorie, langs statige lanen en parkbossen, boerderijen, akkers en heideveldjes.
't Walien
Even ten oosten van Zutphen ligt ’t Walien. Vroeger een heidegebied, maar nu een gevarieerd landgoed met bos, poelen en bomenlanen waar je heerlijk kunt wandelen, eventueel gecombineerd met andere gebieden van Natuurmonumenten.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Lochem
 
Meer dagje uit tips in Lochem

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Lochem »