Recreatiebad Enkhuizerzand

Sport & spel in Nederland > Noord-Holland > Enkhuizen
Vaak zijn er bepaalde tijdstippen op dagen dat er even geoefend kan worden zonder bandjes. Veel lol maken en heerlijk vrij vrijzwemmen. Maak er geen punt van zwembandjes horen er nu eenmaal bij als ..
Milly, 20155 reviews | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle speeltuinen en sportieve activiteiten tot 1 juni a.s. gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(27 stemmen)
89%
Stem nu ook
Recreatiebad Enkhuizerzand is een echt familiezwembad. Er is een wedstrijdbad, recreatiebad en peuterbad. In het recreatiebad kun je van een leuke waterglijbaan glijden. De sportieve zwemmer kan zich uitleven in het wedstrijdbad.

Ook zijn er Turkse stoomcabines, jetstreams, zonnebanken en bruisplaten. Als je even genoeg hebt van het water, kun je wat lekkers halen op het terras of in de bar. Vanaf het terras is een goed overzicht van het zwembad.

Bezoekersinformatie

Recreatiebad Enkhuizerzand
Kooizandweg 12
1601 LK  Enkhuizen
Telefoon: 0228-323173

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Meer uittips voor:binnenkids 0-4kids 5-12

Beoordelingen van Recreatiebad Enkhuizerzand

5 reviews | Voeg een review toe
Recreatiebad Enkhuizerzand scoort een 8,9 uit 10 op basis van 27 stemmen en 5 reviews.
Milly uit Haarlem | 25 juni 2015
Vaak zijn er bepaalde tijdstippen op dagen dat er even geoefend kan worden zonder bandjes. Veel lol maken en heerlijk vrij vrijzwemmen. Maak er geen punt van zwembandjes horen er nu eenmaal bij als je geen diploma hebt. Een bad vol kids zonder diploma en zwembandjes, mij niet gezien.
Gerda uit Gouda | 31 maart 2014
Prima zwembad, goed overzichtelijk en vriendelijk personeel. Ik kom er erg graag. Is een optie voor een leuke dag weg! Ook in de zomer een groot buitenveld met speeltuin.
Esther | 10 maart 2013
Ze zijn inderdaad erg streng en terecht. Enige jaren geleden hebben ze een kind van de bodem moeten halen waarvan de moeder vertelde dat hij wel kon zwemmen omdat hij zwemles had. Dit willen ze hier dus nooit meer meemaken.
Remmen | 24 februari 2011
Vandaag in dit zwembad geweest. Mijn dochter zwemt bij een andere zwemschool al een half jaar zonder drijfmiddelen. Maar nog net niet haat A diploma. Dus ze vraagt netjes om een kurk. Word er gezegd spring eerst maar eens in het diepe bad en laat maar eens zien wat je kan. M'n dochter was nog nooit in dit zwembad geweest en het kwam erg koud op haar dak. Zegt ze met een trillend lipje ik wil alleen maar zwemmen niet zwemlessen ik heb vakantie.

Nee hoor hup in het diepe springen en laten zien wat je kan anders krijg je bandjes om en geen kurk. Bijna huilend met blauwe lippen(was best koud in het diepe bad) doet ze snel wat slagen. Nee hoor was niet voldoende volgens hun maatstaven, dus bandjes om. Nou mijn dochter moest enorm huilen want die draagt ze echt nooit meer.

Ja alles gaat om veiligheid, maar je duwt wel bijna een kind te water zonder drijfmiddel omdat ze zo nodig willen zien wat ze kan. Echt BELACHELIJK!!!!! Kom hier nooit meer terug. Ben ook weggegaan, naar een ander zwembad.
Waar ze mij als moeder wel geloofde op mijn woord en ze mocht daar heerlijk spelen zonder drijfmiddel als ik er maar bij was.
Huber uit Enkhuizen | 6 april 2010
In het zwembad Enkhuizerzand is er een zeer strenge toezicht van meerdere badmeesters. Kinderen zonder zwemdiploma mogen absoluut niet zonder drijfmiddelen in het zwembad verblijven, ook niet onder toezicht van hun ouders. Er is voor ouders geen mogelijkheid om hun kind zelf te leren zwemmen.
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Enkhuizen

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.