Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Enkhuizen

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Enkhuizen
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Enkhuizen:
Zuiderzeemuseum
Met een bootje varen naar een geweldig mooi park. De gezellige "bewoonde" huisjes, met vriendelijke mensen die ieder hun eigen verhaal .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Sprookjeswonderland. Enkhuizen !!
Mooi ,spannend , leuk ,gezellig,kindvriendelijk, met veel sprookjes , speeltuin , treintje door het sprookjes bos !! Enkhuizen is een .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Zuiderzeemuseum
Je gaat met een boot naar het buitenmuseum waar zeker ook voor kinderen hele leuke activiteiten zijn. Verder wordt er mbv bordjes hele .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Enkhuizen:
Zuiderfennenspolder
Kijkt uit over de akkers en het IJsselmeer. In dit heuvelachtige, agrarische natuurgebied vlakbij Rijs. Omdat er in dit gebied biologische landbouw wordt bedreven, krijgt de natuur volop de kans om te floreren.
Oudemirdumerklif
Aan de Friese kust van het IJsselmeer bij het Oudemirdumerklif zijn er sinds begin november grote witte vlakken op het water te zien. Het zijn honderden knobbelzwanen die op de drooggevallen zandplaten rusten. De vogeltrek is nog in volle gang!
Rijsterpolder
Omarmd door de bossen van Gaasterland is de Rijsterpolder een prachtige open plek met veel relief. Pak je fiets en rij langs dit mooie natuurgebied!
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Enkhuizen
 
Meer dagje uit tips in Enkhuizen

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Enkhuizen »