Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

De Voorste Venne

Er heerst een echte Brabantse gezelligheid, de evenementen zijn keurig georganiseerd en de sfeer bij de entree is al op zich een sprookje. ..
R. van Loon, 2015
0 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(22 stemmen)
91%
Stem nu ook
De Voorste Venne is het culturele centrum van Heusden. Naast centrum voor tal van verenigingen en instellingen is dit vooral ook een theater. De top van Nederland betreedt hier het podium, met vooral muziek optredens, cabaret, toneel en jeugdvoorstellingen.

Bezoek de website van de Voorste Venne voor de theateragenda en meer informatie over alles wat dit culturele centrum te bieden heeft.

Reserveren kaarten
Kaarten voor theatervoorstellingen kunnen direct via de website van het theater besteld worden. Maar reserveren kan natuurlijk ook telefonisch (0416-37447 en aan de kassa van het theater.

Het theater hanteert de portemonneeloze pauze, wat betekent dat het entreebewijs goed is voor een consumptie in de pauze van een voorstelling. Hierdoor is in de pauze de wachttijd bij het buffet beperkt !
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

De Voorste Venne
Afrikalaan 100
5152 MD  Drunen
Telefoon: 0416-374478
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van De Voorste Venne

0 reviews | Voeg een review toe
De Voorste Venne scoort een 9,1 uit 10 op basis van 22 stemmen.
Uitgelicht